Tøff sesongstart for Raufoss 2

Petter Senstad scoret til ingen nytte i 1-5-tap mot Ready.

Raufoss 2 klarte ikke å følge opp førstelagets bragd med seier i første seriekamp. Da de onsdag kveld besøkte Ready i Oslo, ble det et tøft tap for vårt unge mannskap.

Kveldens første mål satt i målet bak vår nye keeper Rino Lund Johnsen etter 16 minutter. Før pause la Ready på til både to og 3-0.

Over i andre omgang tok det nye 20 minutter før Ready hadde økt sin ledelse til 5-0 og i praksis avgjort kampen. Våre gutter kjempet likevel på, og la inn en god sluttspurt. Siste delen av kampen var våre gutter det førende laget. Det resulterte i en redusering etter 72 minutter.

Petter Senstad, dagens Raufoss 2-kaptein, scoret på et frispark fra like utenfor 16-metern. 5-1 ble sluttresultatet.

Laget: Rino Lund Johnsen, Trym Slettaløkken Engen, Petter Senstad, Amund Møllerhagen, Piyaphong Phraiwan, Håvard Drager, Martin Frisinger, Fredrik Bjørnerud, Jørgen Ninive Pettersen, Sander Imerslund Harefallet, Per Kristian Jansen.

Også benyttet: Henrik Fløgum, Shushu Somesi, Andreas Østerud.