Til Hamar på tirsdag

Vi har kommet til den 14. serierunden i årets OBOS-liga, og turen går til Briskeby og match mot Hamkam.

Raufossgutta har benyttet den siste uka til å hente seg inn, det har vært noen rolige dager men også treninger med trøkk og høy intensitet. Høsten står for døra, og kampene kommer tett, med fem kamper nå i september. Batteriene må være lada for å si det på den måten.

Denne runden skal vi over Mjøsbrua og møte Hamkam. Grønnbuksene har fått en liten opptur etter at Kjetil Rekdal tok over trenerjobben i midten av august. To seire ble det i august, mot henholdsvis Sandnes Ulf og Stjørdals Blink, samt avgjort mot Grorud. Før Rekdal hadde Hamarsingene bare tre poeng, men er nå oppe i ti, og avstanden er kort opp til oss og lagene som ligger i nedre del av tabellen.

Tabellen

Hamkam må klare seg uten toppscorer Markus Pedersen denne runden, han så det røde kortet sist mot Stjørdals Blink. Marcus Solbakken er ute på landslagsoppdrag med U21-laget i VM-kvalik i Nederland som også spiller tirsdag. Store muligheter for at han prioriterer landslaget, men vi får se hva som skjer når tirsdagen kommer.

Vi kommer fra en strålende 3-1 seier mot Åsane, vi fikk se at både Ryan Doghman og Ikhsan Fandi for alvor begynner å finne formen igjen - det lover godt. Vi har 17 kamper igjen å spille og trenger at hele troppen kan bidra. Kristoffer Nessø har vært ute noen runder nå med en strekkskade, men er nå i gang igjen for fullt. Han er selvsagt da med til Hamar. Snorre Strand Nilsen vil være klar igjen i løpet av et par uker antas det.

Vi trives på Briskeby, og liker å vinne der - men i år får vi jo ikke sendt supporterne våre dit. Kampen vises heldigvis på Retro Bar, så det er muligheter for å se kamp sammen med likesinnede. Tune-in på Eurosport/Dplay eller på direktesporten i OA for lydstream med Terje Solbakken.

Det blir helt garantert en tøff kamp på tirsdag, det ligger alltid mye prestisje i disse oppgjørene. Vi har stor tru på at alle tre poengene blir med hjem til rette sida av Mjøsa!

Heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen: