Tidenes sponsoravtale med Nammo

I år kom julekvelden tidlig.

Annonse:

Det var en herlig ”julestemning” to dager før den store dagen da Nammo AS og Raufoss Fotball inngikk en ny intensjonsavtale for de kommende tre år. 

Nammo fortsetter som generalsponsor for Raufoss Fotball og  viderefører en mere enn 50 års lang tradisjon med tette bånd mellom Raufoss-fotballen og hjørnesteinsbedriften.

- Vi i Raufoss Fotball er mektig stolte over å ha med Nammo på laget. Det gir trygghet for videre satsning både på topp og bredde.

Ordene tilhører daglig leder i klubben, Jørn Ola Formo  som signerte avtalen med industrigiganten i Raufoss Industripark 22. desember.

Både i Nammo og i Raufoss Fotball er det viktig at avstanden fra toppledelsen og ned til vaffelsteikeren ikke blir for stor.

— Morten Brandtzæg

Raufoss Fotball har opplevd et tøft år i 2016 , men  skuffelsen over nedrykket, kompenseres av en stadig  økende aktivitet  i klubben.

- Vi er stolte over å være på lag med Raufoss Fotball, sier konsernsjef Morten Brandtzæg i Nammo AS. 

- Klubben gjør en formidabel jobb med barn og unge av begge kjønn i vårt lokalsamfunn. Samtidig som vi finner igjen mye av de samme tanker i klubben som vi har i Nammo - nemlig lysten og evnen til å  fighte de aller beste, sier den tidligere Start-spilleren, nå konsernsjefen  hos ammunisjonsgiganten med hovedkontor på Raufoss.

Bredde- og toppklubb

- Man dør ikke av å rykke ned, sier Brandtzæg. I idrett som i næringslivet må man finne seg i nedturer. For meg var det i fjor en fin opplevelse da guttene  og damene gikk opp en divisjon - samtidig som 500 unge jenter og gutter –flott antrukket i gult og svart  -  defilerte inne på stadionområdet. Det gjorde inntrykk. Det viste en klubb med både bredden og toppen. Slik liker vi, sier konsernsjefen og legger til:

- Både i Nammo og i Raufoss Fotball er det viktig at  avstanden fra toppledelsen og ned  til vaffelsteikeren ikke blir for stor. Vi må bygge kulturer der avstandene  reduseres og der man snakker sammen – det være seg innen næringslivet som i fotballen, sier en tydelig engasjert Morten Brandtzæg. 

Avtalen som ble signert er en treårig intensjonsavtale som skal revideres årlig. Det er jobbet fram av Nammo Raufoss-sjefen A. Erland Paulsrud, som også signerte på vegne av Nammo Raufoss. 

Generalsponsoravtalen er den største som er undertegnet i Raufoss Fotballs historie.

Ikke rart at daglig leder Jørn Ola Formo og styremedlem Vegard Jensrud følte  en forsmak på juleaften i Nammo-lokalene i enden av Enggata denne førjulstorsdagen.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 22.12.2016, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Raufoss Fotball