Tar imot Grorud

Ny hjemmekamp venter for Emil Breivik & Co på mandag kl. 18.00. Vi tar imot gutta fra drabantbyen Grorud på Oslos beste østkant.

Vi har møtt Grorud mange ganger de siste årene, det har vært tøffe og tette oppgjør med høy temperatur. Det jobbes godt i Oslo-klubben, og de har lyktes både med å utvikle egne talenter og med å tiltrekke seg unge spillere fra andre klubber som trenger en utviklingsarena for å få fart på karrieren. På årets utgave av Grorud finner vi en god mix av spennende spillertyper, og flere er på utlån fra bl.a Bodø/Glimt, Tromsø, KFUM og Strømsgodset. 

Etter opprykket til OBOS-ligaen i fjor ble trener Eirik Kjønø (29) kåret til årets unge trener, han har vært hovedtrener i klubben siden 2018, og var før det assistenttrener fra 2014. Han har betydd mye for den sportslige suksessen, sammen med at klubben har utviklet seg positivt som organisasjon.

Grorud har åpnet årets sesong med skikkelig trøkk, og ligger på 7. plass med sine 20 poeng. De påførte serieleder Tromsø årets første tap, og vant 2-0, østkantgutta "rullet over" både Sogndal og KFUM.  Det er sterke prestasjoner av et ungt og nyopprykket lag. Laget har jevn og høy kvalitet i alle ledd.

Vi gleder oss til denne kampen, og Christian Johnsen som forlenget sin kontrakt med klubben tidligere denne uka, har orden i troppen etter seier på Briskeby i forrige runde. Her fikk dessverre Emile Dadjo røket akillesen og er dermed ute for flere måneder. Han ble operert allerede  torsdag morgen, og operasjonen var vellykket. 

Vår styrke er at vi har en jevn og hardtarbeidende spillertropp. Erfaringene så langt i år viser at alle kan - og vil - ta ansvar når det gjelder. I et tett kampprogram blir det slitasje og skader, og folk må etterhvert også sone for kort, evne til omstilling er derfor avgjørende. Denne runden er de fleste av våre klare til dyst, men noen blir nok ikke helt avklart før etter trening på søndag.

Nammo Stadion er vårt "fort", både vi på sidelinja og gutta er sultne på flere trepoengere.

Vi stiller inn siktet på tre pinner på mandagskvelden!

Heia Raufoss!

 

Annonse fra Obos-ligaen: