Tap for reservene

Det så ikke all verden ut for våre reserver i kveld, antagelig var de allerede "godt kokt" etter å ha oppholdt seg i mange timer på Briskeby før kamp. Håkon Leine nikket inn 1-0 ledelse etter bare 12 minutter, men Hamkam 2 slo tilbake mot slutten av matchen og vant 2-1.

Det meldes om litt famlende start på kampen, og Hamkam-reservene hadde mest initiativ. Det er likevel Håkon Leine som rager høyest på et innlegg og putter på 0-1 med hodet.  Vi har noen gode skuddforsøk ved bl.a Martin Heiberg og Håkon Leine utover i andre omgang. Rino Lund Johnsen blir utvist noen minutter etter å ha tatt ballen i hendene utenfor 16- meteren, og det blir litt action ei stund i varmen. Rino får imidlertid komme inn igjen etterhvert.

Ledelsen holder seg inn i de ti siste spilleminuttene, men så gjør gutta et par enkle forsvarsfeil på rappen og Hamkam utligner i det 80. spilleminutt, og scorer seiersmålet i det 87. Innbytter Håvar Befring har et skudd i stanga rett før slutt etter pent gjennomspill fra Matias Belli, men det ender altså med bortetap.

Uansett god og verdifull kamptrening for hele troppen vår på Briskeby i kveld.

Kampfakta: Hamkam 2 - Raufoss 2

Scoringer: Leine (12) Hamkam: Kvernstuen (80, 87)

Laget: Rino Lund Johnsen, Amund Møllerhagen, Edvard Race, Tobias Sagstuen Andersen, Sigurd Mjølstad-Svendsen, Martin Heiberg, Matias Belli, Jørgen Ninive Pettersen, Adonis Sopa, Oskar Løken, Håkon Leine.

Inn kom: Håvar Befring og Hynor Gashnjani

Publisert: 25.06.2020
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset