Svak kamp og nytt hjemmetap

KFUM reiste hjem med tre poeng.

Det vil seg ikke for Christian Johnsen og våre herrer på hjemmebane. For fjerde gang denne sesongen ble det med forsøket på å sikre tre poeng på NAMMO Stadion denne søndagen. KFUM vant til slutt oppgjøret 2-0, og det er vanskelig å argumentere for at det var ufortjent.

Gjestene fra Oslo er kjent for å være et ballbesittende og pasningssterkt mannskap. Det viste de til gangs på Raufoss-gresset, spesielt gjennom de siste 45 minuttene - hvor våre menn knapt fikk låne ballen. Det resulterte i 0-1 ved Adnan Haidar etter 53 minutter, og 0-2 ved Kristoffer Hagen etter 62 minutter på straffe.

I den første omgangen hadde spillerne i gult og svart åpnet best, men gjestene i hvitt og rødt tok over. Vi slet med å skape noe offensivt og hadde vår første målsjanse først noen minutter inn i andre omgang. KFUM-forsvaret passet godt på Anton Henningsson, Ryan Doghman og Emile Dadjo, og de kom fra kampen uten store problemer.

Heller ikke med offensive bytter utover i kampen, lyktes vi framover. Det ble med en ny smultring for våre herrer, som nå har gått tre seriekamper uten seier. Tar vi med Sogndal-tapet i cupen, er 0-2 fasiten på de tre siste kampene.

Vi satser på at våre gutter reiser seg kjapt etter nederlaget mot KFUM. Allerede til helgen kommer Skeid på besøk. De vartet opp med solide 4-0 over serieleder HamKam søndag - og viser med det at de kan ha ambisjoner i denne avdelingen. Da trenger gutta all støtte de kan få - og kanskje er det med såpass tøff motstand vi vinner årets første på hjemmebane?