Straffescoring holdt ikke mot Bærum

En tøff kamp mot Bærum endte i bare ett poeng.

Det ble, som spådd på forhånd, et veldig tøft og tett oppgjør mot Bærum på NAMMO Stadion søndag kveld.

Den første omgangen ga ingen scoringer, men i den andre var Armin Aganovic sikker fra straffemerket og ga oss 1-0-målet vi trengte for å slå Bærum. Og det så lenge sånn ut. Men så kom 1-1-målet på overtid.

Våre gjester, for anledningen i svarte trøyer, fikk ha ballen en god del mer enn oss i løpet av de første 45 minuttene, men det var vi som skapte de største sjansene. Ryan Doghman var blant dem som skapte farligheter foran Bærum-målet uten hell.

Før pause måtte Fredrik Greve Monsen ut med skade. Krigeren på høyrebacken gikk i bakken etter å ha fått en smell i nakken. Han var svimmel og ble byttet ut umiddelbart. Snorre Strand Nilsen tok plass på backen.

I den andre omgangen tok vi litt mer tak i kampen, og det var bare snakk om tid før det første målet satt i nota. Etter 66 minutter var Bærum-boksen beleiret. Anton Henningsson ble felt, men fikk ingenting. Påfølgende skudd fra Emile Dadjo ble stoppet av en hånd. På straffen var Armin Aganovic så sikker som vi vet at han kan være. 1-0!

Ikke lenge etter scoringen var vi nære 2-0 ved Snorre Strand Nilsen, som kun traff stolpen på en avslutning fra 14-15 meter. Før kampen var slutt hadde også Ryan Doghman to kjempesjanser til å tegne seg på scoringslista, men en god Bærum-keeper sto i vegen.

Ikke lenge før dommeren skulle blåse av og gi oss seieren, skjedde det som ikke skulle skje. Bærum utlignet etter rot bakover. En avslutning fra kort hold gikk i en forferdelig bue over Ole Kristian Lauvli og i nettet. Det ga 1-1.