Stortrives i Spania

Raufoss U16 og U19 er denne uka i Albir på den spanske solkysten på treningsleir. Torsdag kveld spilte U19 treningskamp mot et godt spansk juniorlag. Tross 1-2 mot FC Intercity San Juan lag kunne trenerduoen Kike Tinoco og Umar Malik notere mange plusser i margen.

- Vi møtte et lag på godt nivå. Med spillere som hadde god kvalitet. Det var en slik kamp jeg gjerne ville ha i denne fasen av oppkjøringen, sa Kike etter kampen.

Jørgen Ninive Pettersen utliknet til 1-1 i en god første omgang, og selv om det endte med 1-2-tap så forteller Kike at han gikk av banen med en god følelse.

- Trenere vil jo alltid vinne. Spesielt når vi gjør en så god kamp og hadde flere sjanser til å score flere mål. Men på dette tidspunktet er det viktigste å se utvikling i laget. Vi har et ungt lag og det er fint å se at unggutta mestrer dette nivået fint. I denne kampen synes jeg vi var både smarte og gode defensivt. Vi skapte også gode sjanser. Spesielt i første omgang, men skal jobbe enda mer med spillet på siste tredel av banen. Alt i alt er jeg godt fornøyd. Dette var en fin kamp for vår utvikling, sa en blid Kike Tinoco etter kampen mot sine landsmenn.

40 spillere og fem trenere på tur

Smile gjør også både U16 og U19-gruppa. 40 spillere og fem trenere/lagledere trives utmerket i sommervær på treningsfeltet mellom høyblokkene i Benidorm. At den spanske sommersola meldte sin ankomst sammen med Raufoss-gutta demper heller ikke på stemningen.

Begge gruppene har gjennomført gode treninger, hatt spillermøter, spillersamtaler og det har blitt jobbet godt med spillerne. Gutta i begge gruppene har respondert med god innsats og vilje til å lære. Med tanke på at det nærmer seg seriestart er dette ei viktig uke for våre to lag som skal spille interkrets-serien.

Gutta bor på Albir Sun & Spa – et flott hotell sentralt i Albir. Kjetil Sangnes har laget et flott opplegg som hovedleder. Sammen med Morten Nerødegård og Bjørnar Hasle bidrar de til å legge grunnlaget for ei viktig uke med tanke på at seriestarten i interkrets-serien nærmer seg med stormskritt.

 

Annonse fra Obos-ligaen: