Steike!

Hva skal en si? En gjeng hardtarbeidende, unge gutter rystet serieleder Aalesund og vant en herlig seier 2-1 hjemme på Nammo Stadion på St.hansaften. Oskar Løken scoret vårt første mål - Ikhsan Fandi kom inn på slutten av kampen og ble matchvinner med sin 2-1 scoring etter 86 minutter!

Kampen startet med et massivt Aalesundtrykk, det ble pumpet inn både langt og kort, og ganske riktig fikk de etterhvert scoring i det 20. spilleminutt. Våre gutter hadde bare ikke blitt helt varme i trøyene enda.

For i siste halvdel av omgangen tok Raufossgutta mer over initiativet, Doghman og Nessø på flankene jobbet fantastisk godt begge veger, Anton Henningsson begynte å plukke ned de høye ballene, og strødde videre. Bakover hadde stopperduoen vår god kontroll etterhvert, og rattet rundt med store Aafk- spisser.

Marius Alm var tilbake i kveld, og gjorde en bunnsolid figur sammen med Solo Owusu.  Backduoen Simenstad og Race gjorde også en kruttsterk kamp.

Ryan Doghman gjør fryktelig mye bra i kveld, og er også foranledningen til vår utligning 1-1 etter 38. minutter. Han tråkler seg igjennom, fyrer - returen får  Oskar Løken tak i, og hamrer ballen i mål! Totalt sett ble første omgang veldig jevn.

Gutta er gode fra startblokkene etter pause, Anton Henningsson er råsterk og kjemper seg forbi Aafk forsvaret flere ganger, har en knallhard heading i stanga som hadde fortjent en bedre sjebne. 

Mikkel Maigaard har et par meget gode frispark, det ene helt nede i stolperota og ut. En litt uvant midtbanekonstellasjon med Oskar Løken og Parfait Bizoza fungerte også svært godt

Det går selvsagt begge veger, Aafk hadde flere gode avslutninger på mål - og Ole Kristian Lauvli gjør flere klasseredninger kampen igjennom, og gjør også en feberredning inne på overtiden.

Ikhsan Fandi kommer inn i det 80. spilleminutt, og fornekter seg selvfølgelig ikke! Den 20-årige goalgetteren er frampå med brystkassa på et hardt innlegg fra Stian Simenstad - og den går i mål!

Samtlige spillere på banen gjør en fantastisk jobb i kveld - og det er bare å ta av seg hatten for den moralen som er i disse gutta! I tillegg lyktes trener Christian Johnsen meget godt med sine omrokkeringer i laget - en skikkelig genistrek denne runden. Vi er i øyeblikket oppe og spiser kirsebær med de store på 4. plassen i årets OBOS-liga. Det sier mye om Johnsen & gjengen hans både på og utenfor banen.

Vi gleder oss til lørdag - da går turen til Briskeby og møte med Hamarkameratene.

Heia Raufoss! 

Se video:


 

Kampfakta: Raufoss Fotball - Aalesund FK 2-1 (1-1)

Scoringer: Agdestein (Aafk) 20', Løken 38', Fandi 86'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Stian Simenstad, Marius Alm, Solo Owusu, Edvard Race, Parfait Bizoza, Mikkel Maigaard, Oskar Løken (Martin Heiberg 89.), Kristoffer Nessø, Ryan Doghman, Anton Henningsson (Ikhsan Fandi 80.)

Gult kort: Kristoffer Nessø

Annonse fra Obos-ligaen: