Steike!

Hva skal en si? En gjeng hardtarbeidende, unge gutter rystet serieleder Aalesund og vant en herlig seier 2-1 hjemme på Nammo Stadion på St.hansaften. Oskar Løken scoret vårt første mål - Ikhsan Fandi kom inn på slutten av kampen og ble matchvinner med sin 2-1 scoring etter 86 minutter!

Kampen startet med et massivt Aalesundtrykk, det ble pumpet inn både langt og kort, og ganske riktig fikk de etterhvert scoring i det 20. spilleminutt. Våre gutter hadde bare ikke blitt helt varme i trøyene enda.

For i siste halvdel av omgangen tok Raufossgutta mer over initiativet, Doghman og Nessø på flankene jobbet fantastisk godt begge veger, Anton Henningsson begynte å plukke ned de høye ballene, og strødde videre. Bakover hadde stopperduoen vår god kontroll etterhvert, og rattet rundt med store Aafk- spisser.

Marius Alm var tilbake i kveld, og gjorde en bunnsolid figur sammen med Solo Owusu.  Backduoen Simenstad og Race gjorde også en kruttsterk kamp.

Ryan Doghman gjør fryktelig mye bra i kveld, og er også foranledningen til vår utligning 1-1 etter 38. minutter. Han tråkler seg igjennom, fyrer - returen får  Oskar Løken tak i, og hamrer ballen i mål! Totalt sett ble første omgang veldig jevn.

Gutta er gode fra startblokkene etter pause, Anton Henningsson er råsterk og kjemper seg forbi Aafk forsvaret flere ganger, har en knallhard heading i stanga som hadde fortjent en bedre sjebne.

Mikkel Maigaard har et par meget gode frispark, det ene helt nede i stolperota og ut. En litt uvant midtbanekonstellasjon med Oskar Løken og Parfait Bizoza fungerte også svært godt

Det går selvsagt begge veger, Aafk hadde flere gode avslutninger på mål - og Ole Kristian Lauvli gjør flere klasseredninger kampen igjennom, og gjør også en feberredning inne på overtiden.

Ikhsan Fandi kommer inn i det 80. spilleminutt, og fornekter seg selvfølgelig ikke! Den 20-årige goalgetteren er frampå med brystkassa på et hardt innlegg fra Stian Simenstad - og den går i mål!

Samtlige spillere på banen gjør en fantastisk jobb i kveld - og det er bare å ta av seg hatten for den moralen som er i disse gutta! I tillegg lyktes trener Christian Johnsen meget godt med sine omrokkeringer i laget - en skikkelig genistrek denne runden. Vi er i øyeblikket oppe og spiser kirsebær med de store på 4. plassen i årets OBOS-liga. Det sier mye om Johnsen & gjengen hans både på og utenfor banen.

Vi gleder oss til lørdag - da går turen til Briskeby og møte med Hamarkameratene.