En strålende start på 2018

Onsdag kveld var en fullsatt kinosal med på kickoff for 2018-året i Raufoss Fotball.

2018 er allerede godt i gang, men onsdag 21. mars hadde vi årets formelle avspark, eller kickoff om du vil, for sesongen. Kinosalen i Fyrverkeriet Kulturhus på Raufoss var fullsatt.

Speaker Thomas Hildonen og radiokommentator Terje Solbakken ledet showet, som tradisjonen tro ga oss presentasjon av lagene i klubben. I tillegg til dette var det ulike musikalske innslag fra dyktige lokale artister og dansere.

2018 er ikke et vanlig år i Raufoss Fotball. Vi fyller 100 år og det ble lagt vekt på dette i onsdagens kickoff. Gjennom året har vi allerede gjennomført flere jubileumsarrangement, og flere venter.

I forbindelse med dette var Arild Sandlie, Albert Cole og Henrik Fløgum på scenen under kickoffen for å markere ulike epoker i vår historie. Vi hadde også samarbeidspartnere fra Amfi Raufoss og Totenbanken på besøk for å snakke om hva de bidrar med til klubben. Vi er takknemlig for at de kom, og for det de og andre samarbeidspartnere bidrar med til fotballklubben.

Det ble også under kickoffen gjort heder på spillere som har representert Raufoss Fotball på krets- og sonelag i løpet av 2017. Disse er det mange av og forhåpentligvis blir det mange også i 2018.

Det ble også gitt priser til Henrik Fløgum, Henrik Langaas, Vegard Pettersen, Andreas Østerud og Kristoffer Strand for sin lojalitet. De har alle spilt over 250 kamper i junioravdelingen vår.

Annonse fra Obos-ligaen: