Solid start på sesongen

En premiere er alltid noe eget. Nå er den over for vårt damelag, og de kom fra den på best tenkelige vis.

Fart 2 skulle i utgangspunktet være lett match. Jentene hadde ingen problemer med å slå laget fra Hedmarken i treningskamp tidligere i vinter. Men Fart 2 er et andrelag, og en vet aldri hvilke spillere de kommer med, samtidig som en premiere alltid er vanskelig. Tidligere har det vært trening, i dag var det endelig alvor.

Det begynte som det skulle. 11 minutter var spilt da Nora Bakke skapte ro i rekkene med sesongens første fulltreffer. Flere mål ble det ikke før hvilen, men det var nok til å roe eventuelle nerver som måtte ha krøpet fram.

Målet til jentene var å få mer ro over spillet de siste 45 minuttene, men ikke mer ro enn at de fortsatte å lede an i målprotokollen.

Og de scoret først.
Oda Karoline Skogan skapte nok ro i rekkene da hun økte til 2-0 etter 53 minutter.

Hjemmelaget reduserte med et drøyt kvarter igjen av kampen uten at det så ut til å sette våre jenter ut av fatning.
De siste 15 minuttene forløp uten de helt store sjansene og drøye tre minutter på overtid blåse kampens dommer av oppgjøret.
Tre poeng ble med tilbake til den rette sida av Mjøsa.

PS: Lørdag spilles ny seriekamp. Da venter Øvrevoll Hosle 2 hjemme på Nammo Stadion.

Fart 2 - Raufoss 1-2 (0-1)
Scoringer: 0-1 Nora Bakke (11), 0-2 Oda Karoline Skogan (53), 1-2 (74)
Raufoss: Solveig Engen, Maren Kraby Simenstad, Sofia Berntsen, Johanne Bark Flaterud, Thea Heimdahl Dahlen, Nora Dalby, Maren Frenning Johansen, Vilde Bokalrud (Helene Nyhus fra 75. min.), Mia Schjerve Giæver (Sigrid Straumsheim Hoem fra 89. min.), Nora Bakke, Oda Karoline Skogan.

Publisert: 16.04.2018
Skrevet av: Marius Mykleset / Foto: Hanne Dalby