Solid seier mot Lørenskog

Raufoss brukte de første 45 minuttene til å mørne motstanderen fra Romerike. Etter hvilen sørget tre scoringer for en fortjent 4-1 seier.

Raufoss fikk en drømmestart da dommeren pekte på 11-metersmerket allerede etter 50 sekunders spill. Sander Harefallet ble tatt hardere enn det regelboka tillater. Straffen satte Thomas Amlien i mål via aluminiumen.

Utligningen kom etter corner. Raufoss klarte aldri å avklare. Ballen havnet til slutt hos Lørenskogs kaptein Eirik Høgberg Pedersen. Han satte ballen i lengste hjørne bak Sander Pettersen.

Så mye mer skjedde ikke de første 45 minuttene. Raufoss slet med å skape sjanser. Det meste stoppet 20 meter fra gjestenes mål.

«Corner er mål» må være et passende utsagn på innledningen av den andre omgangen. 2-1 og 3-1 kom begge etter hjørnespark.

Ledermålet var det Sander Harefallet som satte inn, etter en god corner fra Thomas Amlien som ble flikket videre av Jonas Thorsbakken. Harefallet scoret forøvrig med nesen.

Sander Harefallet setter inn 2-1 målet.
Sander Harefallet (10) setter inn 2-1 målet.

3-1 var Håvard Drager sist på. Forspillet var nok en corner fra Amlien. Etter litt klabb og babb havnet ballen hos Drager på bakre stolpen. Ingen kunne hindre midtstopperen i å sette inn hjemmelagets tredje for kvelden.

Eirik Wangen hadde vært på banen i mindre enn et minutt da Raufoss rullet opp et godt angrep. Ballen havnet til slutt litt ute til venstre. Der gjorde Wangen ingen feil og med sin tredje berøring for kvelden satte han inn sluttresultatet.

Med seieren over Lørenskog har Raufoss nå 16 poeng og er oppe på en fjerdeplass på tabellen.

Neste match for interkretslaget er hjemme mot Oppsal om 14 dager.

Raufoss - Lørenskog 4-1 (1-1)
Scoringer: 1-0 Thomas Amlien (str. 2), 1-1 Eirik Høgberg Pedersen (8), 2-1 Sander Harefallet (47), 3-1 Håvard Drager (59), 4-1 Eirik Wangen (79).
Dommer: Knut Storvik, Vågå IL
Raufoss: Sander Pettersen, Amund Møllerhagen, Adonis Sopa (Henrik Langaas fra 85. min.), Håvard Drager, Henrik Fløgum, Thomas Amlien (Patrick Jakobsen fra 89. min.), Fredrik Omdahl Bjørnerud (Johan Filip Karlsson (fra 82. min.), Jørgen Ninive Pettersen, Sander Imerslund Harefallet, Andreas Østerud (Jørund Holstad Torp fra 71. min.), Jonas Thorsbakken (Eirik Wangen fra 78. min.).

Publisert: 10.08.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Marius Mykleset