Skuffende avslutning på sesongen

Det ble poengdeling i sesongens siste kamp for jentene.

Raufoss-jentene trøkket på fra start og kampens første store sjanse kom allerede etter tre minutter. Like etter ble Fride Hoem felt og vi fikk en straffe som Nora Bakke satte sikkert i mål.

Etter flere gode angrep og store sjanser fra Raufoss kom Skeid mer med i kampen og når det første kvarteret var gått fikk de en utligning på corner. Det ga mersmak og bare noen minutter senere var Skeid meget effektive og satte sin første skikkelige sjanse i mål. Dermed sto det 2-1 til hjemmelaget til pause.

Dette er dessverre en litt typisk omgang for høstsesongen. Jentene styrer det aller meste av spillet og tempoet er høyt, men motstanderen er bedre foran begge mål.

I 2.omgang så det litt lysere ut da Oda Karoline Skogan, etter tre minutter på banen, utlignet til 2-2. To minutter etter plasserte Maren Johansen ballen vakkert i mål og sendte Raufoss opp i ledelsen. Ti minutter før slutt utlignet Skeid til 3-3 og det ble også sluttresultatet.

Vi hadde fortjent å få 3 poeng i denne kampen her. Vi skaper mest i samtlige minutter, men mangler fortsatt det siste lille foran mål. Dessverre så slipper vi inn enkle mål, og da blir det vanskelig. Men ellers er jeg meget imponert over innsatsen til jentene!

— Umar Malik, hovedtrener

Kampfakta:
Skeid - Raufoss 3-3 (2-1)
Scoringer: 0-1 Nora Bakke (5), 1-1 Skeid (15), 2-1 Skeid (22), 2-2 Oda Karoline Skogan (48), 2-3 Maren Johansen (50), 3-3 Skeid (80)

Laget: Solveig Engen, Anita Bueno Lindmoen, Maren Kraby Simenstad, Nora Dalby, Carina Myrvang, Maren Johansen, Fride Hoem (Pernille Strand 56´), Vilde Bokalrud (Sigrid Hoem 87´), Nora Bakke, Sofia Berntsen (Helene Nyhus 78´), Mia Schjerve Giæver (Oda Karoline Skogan 45´).