Sjukt moro!

Vi tauer inn tre nye poeng på Briskeby! Vi scorer alle tre måla og vinner 2-1! Scoring fra Parfait Bizoza i første omgang, og hvem andre enn Mikkel Maigaard fyrer av et "signaturskudd" i mål fire minutter på overtid! Takk til alle herlige supportere på tribunen - dere er gull!

Med flere hundre elleville gule og svarte fans på tribunene ble det en herlig seier - og den satt langt inne!

HamKam var i føringen rent spillemessig i første omgang, og hadde to knallharde skudd i tverrliggeren. De fikk imidlertid ikke mål. Det fikk vi: ti minutter før pause. Parfait Bizoza dundret til fra 25 meter, ned i stolperota og i mål! Christian Johnsen var ikke helt fornøyd med prestasjonene til gutta etter første omgang, men vi gikk til pause på 0-1.

Over i andreomgangen presser fortsatt "Kamma" godt, og fikk en fin gjennomløping etter 55 minutter, den fikk Edvard Race i utgangspunktet ei tå på, men han var uheldig - og den smøg seg forbi Lauvli og i mål. Og 1-1.

Det er ofte fra det 75. minutt og utover det skjer i OBOS-ligaen, i dag så det ut til å ebbe ut med uavgjortresultat 1-1.

Men våre gutter spiller alltid helt til fløyta går: innbytter Martin Heiberg legger en strøken pasning tversover til Mikkel Maigaard fire minutter på overtid - dansken lar seg ikke be to ganger, og smeller til med et fantastisk langskudd! Utagbar for Jarosinski i Kamma-målet.

For en sjukt morsom avslutning på vårsesongen! For oss alle! Spillere, trenere, støtteapparat og supportere!

Nå tar vi alle en velfortjent ferie - vi ses igjen til treningskamp mot nettopp HamKam på Nammo Stadion den 14. juli kl. 18.00.

Serien tar til igjen den 21. juli, da tar vi imot Jerv hjemme.

Gutta har nå en tidagers ferie, det er antagelig relativt ålreit, der de i øyeblikket ligger på 3. plass i OBOS-ligaen.