Serieleder HamKam ble for tøffe

Christian Johnsen & Co. tapte 0-2 for HamKam søndag.

Annonse:

Hamarkameratene har vært solide gjennom de første ukene av årets 2. divisjonssesong. Derfor var det ingen grunn til å tro at det ble en enkel oppgave for Raufoss-gutta å hente tre poeng hjem over Mjøsbrua søndag.

Og enkelt ble det ikke. Det ble svært så vanskelig å få med seg noe som helst, til tross for at det spillemessig ikke var så veldig stor forskjell på mjøsnaboene. Likevel var det hjemmelaget som scoret målene og vant nok fortjent med 2-0 til slutt.

Den første scoringen satt i buret bak Ole Kristian Lauvli etter 37 minutter. Hjemvendte Petter Vaagan Moen fikk stå relativt upresset utenfor 16-meteren og smikket ballen i mål. 2-0-scoringen kom helt på tampen av oppgjøret, da Raufoss forsøkte å trykke på framover. Ballen endte opp hos Ivar Sollie Rønning etter en god kontring, og han bredsidet inn sluttresultatet.

For vår del ble kampen kun bortkastede målsjanser. TIdlig i kampen hadde Anton Henningsson og Ryan Doghman begge muligheten, men gutta hadde ikke marginene som kreves for å slå den ubestridte serielederen.

Det var også i dag en solid Raufoss-delegasjon som hadde tatt turen for å støtte våre beste menn. Det settes pris på i alle ledd! Totalt 1700 tilskuere så kampen på Briskeby.

0-2 for HamKam var guttas første tap på bortebane i år. Etter sju serierunder har Christian Johnsen og hans menn sanket elleve poeng. Det gir en sjetteplass før Vålerenga 2 spiller mandagskamp mot KFUM. Nettopp KFUM er motstander for våre herrer i neste kamp - den går mandag om ei uke.

Kampfakta

HamKam - Raufoss 2-0 (1-0)

Mål: 1-0 Petter Vaagan Moen (37), 2-0 Ivar Sollie Rønning (89)

Laget: Ole Kristian Lauvli - Eduardo Cruz (Steffen Hjelmtvedt fra 46.), Armin Aganovic, Marius Alm, Fredrik Greve Monsen - Ryan Doghman (Emile Dadjo fra 54.), Nicolai Fosso Fremstad (Martin Heiberg fra 46.), Petter Senstad, Kristian Lønstad Onsrud, Papa Sow - Anton Henningsson

Gule kort: Tre til HamKam

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 28.05.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Tekst: Erik Børresen, Foto: Marius Mykleset