Seiret på AKA-arena

Raufossgutta spilte lekende lett mot Hønefoss, hadde "100" målsjanser - men vant bare 2-1 på AKA-arena. Det holdt imidlertid til å ta tilbake tabelltoppen.

Det ble litt mer spennende enn nødvendig i sluttminuttene i kveld, men ellers hadde gutta veldig god kontroll på Hønefoss. Men nå må vi slutte med å lage keeper-helter over hele Norge...

Vi kom ut av tellinga på gode sjanser, lekne gjennomspill og skudd, som enten gikk i stengene, rett utafor - eller i klypene på Hønefosskeeperen.

Men, scoringene vi fikk var av de nydelige slagene, Oskar Løken smalt til med et knallhardt langskudd etter 25 minutter i første omgang. I andre omgang la Snorre Strand Nilsen et strøkent innlegg fra høyrekanten, som Anton Henningsson plasserte lekkert via pannebrasken og i mål.

Kampen var temposterk, særlig i første omgang, og gutta leverte på ballsikkerhet og flotte løp så det holdt. Hønefoss er ikke, til tross for at de sliter i bunnen av tabellen ikke noe dårlig fotball-lag, og kjempet med alt de hadde hele kampen. Etter at Kenneth Diallo satte reduseringen etter 79 minutter spilt, fikk de også mer energi, og det ble spennende helt fram til dommeren blåste av.

Det var godt og fortjent å endelig få en trepoenger igjen! Takk gutter! Takk også til alle tilreisende supportere for herlig backing fra tribunene!

Kampfakta: Hønefoss BK - Raufoss Fotball 1-2 (0-1)

Scoringer: Oskar Løken 25' Anton Henningsson 65' HBK 79'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Kevin Jablinski, Edvard Race, Snorre Strand Nilsen, Stian Simenstad, Martin Heiberg, Mathias Belli (Solo Owusu 87.), Mikkel Maigaard, Oskar Løken, Emile Dadjo (Ryan Doghman 89.), Anton Henningsson

Gult kort: Edvard Race

Publisert: 17.06.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset