Romjulsfotball - og så er vi igang!

Nå er juleribba og pinnekjøtt fortært, gavene åpnet i de tusen hjem og vi håper alle har hatt en fin julefeiring til nå. Men nå får jul være jul, nå er det på tide å få i gang fotballen igjen!

Selv om Nammo stadion nå ligger under ett hvitt teppe og det er noen måneder igjen med med snø og kulde, går det fort til våre jenter og gutter i alle aldre skal ut på Nammo for å kjempe om nye poeng.

Treningskampene kommer nå tett for lagene våre( dere finner oversikt på hjemmesiden) så helt fotballfri blir det ikke, men det skjer og mange små og litt større ting i klubben om dagen. For det første har vår egen «Entreprenør Kleppe» (fritt hentet fra Norske byggeklosser) Jørn Ola Formo vært ute med tommestokk og årvåkent blikk for detaljer. Møterommet i Storhallen skal bygges om til flere kontorer for våre trenere m.m, men det betyr overhodet ikke at det ikke skal bli å få kaffe for den som tar en tur innom.

Fra januar kommer vi til å åpne klubbhytta på Nammo og der vil det være mulig og komme for en kopp kaffe og en prat om fotball eller hva det måtte være. Alle ansatte vil også spise lunsjen sin der, så her kan du møte flere av våre ansatte og frivillige til en hyggelig prat. Dette er første steget i vår plan om at Nammo Stadion skal være et enda bedre tilholdssted for både gammel og ung. Og uten å røpe for mye, så vil det skje mye spennende der nå fremover mot seriestart. Følg med på sosiale medier og våre hjemmesider for mere informasjon!

I morgen ruller LRN Romjulscup i gang, og vi gleder oss til å se flere hundre barn og unge utfolde seg i storhallen vår, der fotballgleden skal stå i sentrum.

Vi kommer også i 2019 og gi litt mere innblikk i hva som skjer på «innsia» av Raufoss fotball, kanskje ikke så mye på selve fotballen, men vise litt hva som skjer bak kulissene på flere områder. Det skjer faktisk ganske så mye utenom treninger m.m også i en fotballklubb på vår størrelse.

Fortsatt God Jul, og håper vi sees i Raufoss Storhall de neste dagene!

Annonse fra Obos-ligaen: