Regn og vind - og festfotball!

Det sto usle 1-0 til hjemmelaget til pausen - når dommer'n blåste av etter 90 minutter blinket det fantastiske 8-0 på lystavla i oktoberregnet på Nammo Stadion!

Første omgang på Nammo Stadion i dag er ikke så mye å skrive hjem om, Anton Henningsson hadde to store målsjanser innledningsvis, og scoret omgangens eneste mål etter snaue ti minutter spilt. Follo sto godt imot i de første femogførti, Ryan Doghman hadde flere gode løp, men fikk ikke hull på byllen.

Andre omgang startet litt tamt, men etter 55.min setter Anton sitt mål nummer to for dagen på en retur etter skudd fra Oskar Løken. Skikkelig fyr i kampen blir det først etter 63 minutter. Kristian Lønstad Onsrud kommer inn fra benken, han trenger fire minutter på banen etter fire uker med brudd i beinet før han scorer, og dermed 3-0!

Deretter kommer den berømte ketchupeffekten: Ryan Doghman setter 4-0 i det 69. minutt, LO dundrer ballen i krysset i det 76. minutt, Doghman setter 6-0 i det 85. Anton Henningsson og Ryan Doghman putter tilslutt hvert sitt mål etter 90.

Det ble en skikkelig festaften på Stadion i kveld - og med 8 fantastiske mål rett inn på kontoen. Vi glemmer heller ikke 8 nydelige "assists"  fra både backer og midtbanespillere. Det ble tilslutt hattrick på både Anton og Ryan i kveld, samt to herlige gåller fra LO.

Her er det bare å glede seg til innspurten i 2. divisjon avdeling 1! Her blir det liv!

Kampfakta: Raufoss Fotball - Follo FK 8-0 (1-0)

Scoringer: Henningsson 3, Doghman 3 og Onsrud 2

Laget: Ole Kristian Lauvli, Kevin Jablinski, Marius Alm, Snorre Strand Nilsen, Steffen Hjelmtvedt, Håvard Nome (Martin Heiberg 86.), Nicolai F. Fremstad (Armin Aganovic 66.), Emile Dadjo (Kristian Lønstad Onsrud 64.), Oskar Løken, Ryan Doghman og Anton Henningsson

Tilskuere: ca 350

Publisert: 01.10.2017, oppdatert: 28.02.2018