Poengdeling på Fjellhamar

En sen straffescoring hindret Raufoss-damene i å reise hjem med alle tre poengene i lomma.

Fjellhamar startet best på hjemmebane i dagens kamp mot Raufoss. Etter 16 minutter tok de ledelsen og bare seks minutter senere sto det 2-0. Raufoss-damene ville ikke være noe dårligere og når dommeren blåste av til pause hadde Nora Bakke satt to baller bak Fjellhamar-keeperen.

Den andre omgangen ble ikke like målrik, men når Vilde Bokalrud satte inn 3-2 i 73.minutt så det ut som om alle tre poengene skulle få bli med hjem til Toten. Slik ble det dessverre ikke. Ett minutt før ordinær tid ble det blåst straffe til Fjellhamar. Den satte de i mål og kampen endte med det 3-3.

Vi har en bra opphenting etter vi ligger under 2-0, men er dessverre uheldige på slutten, noe som gjør at vi bare får med oss ett poeng i dag.

— Umar Malik, hovedtrener

Kampfakta

Fjellhamar - Raufoss  3-3 (2-2)

Mål: 1-0 (16), 2-0 (22), 2-1 Nora Bakke (29), 2-2 Nora Bakke (45), 2-3 Vilde Bokalrud (73), 3-3 (Straffemål, 89)

Laget: Selma Panengstuen - Nora Dalby, Maren Kraby Simenstad - Johanne Bark Flaterud, Vilde S. Bokalrud, Anita B. Lindmoen - Nora Bakke, Maren F Johansen, Fride Hoem, Mia S. Giæver - Oda K. Skogan.