Poengdeling mot Sarpsborg 08

Sarpsborg ledet to ganger, men med høy moral - og en Nora Bakke (bilde) i scoringshumør - kom Raufoss igjen begge gangene og sørget for at 2. divisjonsoppgjøret på Nammo Stadion endte 2-2.

Begge lag fordelte høydepunktene de første 45 minuttene.
Begge lag scoret en gang hver og begge lag hadde en ball i aluminiumen.

Gjestene satte den første ballen i nettet bak Raufoss´målvakt Solveig Engen. Fra skrått hold satte Julie Stafne Gustad ballen i en fin bue over Engen.

Utligningen kom sekunder senere. Nora Bakke brukte hodet på et presist innlegg fra Sofia Berntsen.

Raufoss hadde flere gode nesten muligheter i den første omgangen. Flere ganger kom det gode innlegg fra høyre siden. Enten ved Sofia Berntsen eller fra Mia Schjerve Giæver, men bare et av dem endte i tellende resultat.

Når det gjaldt treff i aluminiumen så hadde Sarpsborgs målscorer Stafne Gustad et frispark i stolpen fra 18 meter.
Nora Bakke satte en ball i tverrliggeren etter nok et godt innlegg fra Mia Schjerve Giæver.

Sarpsborg fikk sjansen til å ta ta ledelsen etter pause da Maren Kraby Simenstad hektet en Sarpsborgspiller innenfor 16-meteren og kampens dommer pekte korrekt på straffemerket. Julie Stafne Gustad scoret sikkert.

Kraby Simenstad kom nok en gang i fokus sju minutter senere. Denne gangen med et stort positivt fortegn.
En nesten 60 meter lang pasning skrått fra høyresiden til venstresiden traff Nora Bakke med millimeter presisjon. Angrepsspilleren fintet vekk en motspiller og satte ballen i nettaket. Nydelig pasning og like flott scoring.

Sarpsborgs Camilla Ek Bønøgård satte nok en ball i aluminiumen fem minutter før slutt, men scoring ble det ikke.
Raufoss gjorde flere offensive bytter, men kom ikke nærmere enn en avslutning i nettveggen ved innbytter Oda Karoline Skogan.

Raufoss Damer - Sarpsborg 08 2-2 (1-1)
Scoringer: 0-1 Julie Stafne Gustad (14), 1-1 Nora Bakke (15), 1-2 Gustad (str. 59), 2-2 Bakke 66.
Dommer: Jan Birger Hammerdal, Roterud IL
Gult kort: Maren Kraby Simenstad, Raufoss
Tilskuere: ca. 100.
Raufoss: Solveig Engen, Carina Myrvang, Maren Kraby Simenstad, Johanne Bark Flaterud, Mina Sørum, Johanne Tosterud, Maren Frenning Johansen, Frida Straumsheim Hoem (Silje Syversen Huuse fra 75. min.), Mia Schjerve Giæver (Helene Lium Nyhus fra 82. min.), Nora Bakke, Sofia Berntsen (Oda Karoline Skogan fra 58. min.)

Publisert: 12.08.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Marius Mykleset