Organiserer trening for de minste

Vi har igjennom påskeuka gjort oss endel erfaring med organiserte treninger på Nammo Stadion for lagene fra 11 år og opp til senior. Dette har gått svært bra. Både spillere, trenere og foreldre gjør alle sitt for å skape de beste rammene for trygg aktivitet i disse merkelige tider. Det gjør oss glade, og veldig stolte!

Vi har siden krisen oppsto hatt en godt samarbeid og god dialog med Vestre Toten kommune og lokale helsemyndigheter. 

Både kommunen selv, vi og andre deler av befolkningen er bekymret for den uorganiserte aktiviteten som skjer spesielt på banen ved Raufoss Skole og Vestre Toten ungdomsskole. Mye av denne aktiviteten skjer IKKE innenfor de retningslinjene som er satt. Vi i Raufoss Fotball har derfor tatt initiativ ovenfor kommunen og har tilbudt oss å organisere opp aktiviteten på disse banene med våre lag fra 6-10 år. Dette gjør vi fordi vi mener at å organisere aktiviteten, i den situasjonen vi er i nå, skaper de beste, tryggeste og de mest kontrollerbare rammene.

Leder for Idrett og fysisk aktivitet i VTK, Geir Sollie er glad for initiativet og er positiv til at dette kan iverksettes fra og med i morgen torsdag 16. april. Det er viktig å presisere at Raufoss Fotball ikke har ansvar for aktivitet som skjer utover oppsatte treningstider. VTK vil også informere om dette samarbeidet via sine kanaler, samt med skilting. 

Vestre Toten kommune har lagt ut denne presiseringen på sin Facebookside. Se her

Alle de minste lagene har nå fått oversikt over oppsatte treningstider på de aktuelle banene, og kan altså starte opp fra i morgen. Ansvarlige på de respektive lagene vil videreformidle all nødvendig informasjon om oppmøtested og tider. Nye tider krever at vi finner gode løsninger. Vi håper lagene griper muligheten og setter i gang den organiserte aktiviteten så snart som mulig.

Retninglinjer for trening er de samme som på Nammo Stadion. De finner du på denne LENKEN

Koronavettreglene

Koronavettregler for keepere

Annonse fra Obos-ligaen: