Nye utfordringer i Nord

Kevin Jablinski og Raufossgutta viste stor autoritet mot Fredrikstad hjemme på Nammo Stadion på søndag. Den autoriteten må være med til Narvik i helgen til returmøtet mot Mjølner.

Annonse:

Idrettslaget Mjølner har lange og gode fotballtradisjoner, og er i år nyopprykket til 2. divisjon. De har klart overgangen meget godt, og har levert mange sterke matcher, de ligger nå solid plassert på 7. plass på tabellen med 34 poeng etter 21 serierunder.

Nordlendingene har også en Raufoss-skalp i beltet etter lagenes første møte i juni der våre gutter tapte på hjemmebane for første gang på vel et år. Den kampen er forlengst historie, men det er all mulig grunn for Raufossgutta å være skjerpa og klare. Dette blir definitivt en tøff kamp.

Snorre Strand Nilsen soner for gule kort denne helgen, og Stian Simenstad har trøbbel med menisken, og står høyst sannsynlig over denne runden. Trener Christian Johnsen har heldigvis flere spillere å ta av, som kan komme inn å gjøre en god jobb for laget.

Gutta reiser oppover tidlig lørdag morgen, og kampen spilles på Narvik kunstgress søndag kl. 15.00.

Vi som er hjemme kan følge matchen som streames på oa.no eller høre på Terje Solbakken på Radio Toten. Vi kommer også til å få både se og høre Raufoss-supportere på sidelinja i Narvik. En liten, men god gjeng har annonsert at de reiser oppover søndag. Det er selvsagt stor stas!

Det er bare å glede seg til søndag! Heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 28.09.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset