Ny Drive-in konsert på 16.mai AVLYST!

NB! KONSERTEN ER AVLYST: BILLETTER REFUNDERES. Lørdag 16.mai inviterer vi sammen med Toten Livescene AS til Drive-in konsert ved Totenbadet. I de tidene vi opplever nå, er det ekstra flott at vi ikke trenger å reise i det hele tatt for å finne fantastiske musikere og teknikere. Det er bare å glede seg til Nickles & Dimes kvelden før nasjonaldagen!

Steffen Nicolaisen, Arild Steinsrud, Nils Harald Mæhlum, Lars Christian Narum, Jon Anders Narum, og Arne Henry Skullerud utgjør tilsammen Nickles & Dimes. De er kjente for å være et av landets tøffeste live-band, og du kan forvente deg raus og melodiøs rock n'roll med skikkelig trøkk. 

Nickles & Dimes på Facebook

Konserten starter kl. 21.00 og vi ber publikum lese godt igjennom vedlegget i billettappen både om smittevernregler og om tekniske forhåndsregler. Det er en stor fordel om folk ikke bruker høye biler, slik at alle får sett skikkelig. Nå kan det være inntil 5 personer i bilen, og billettprisen denne gangen er pr. bil uavhengig av om det er to eller fem personer i bilen. Det er kapasitet til ca. 110 biler totalt.

Lenke til billetter på TicketCo finner du HER

Vi i Raufoss Fotball setter stor pris på samarbeidet med Toten Livescene og synes det er fint å få være med å utvikle nye arenaer for utøvende kultur og musikk. Vi er avhengige av at publikum stiller opp på arrangementene, og blir glade for å se DEG på konsert 16. mai!

Annonse fra Obos-ligaen: