Ny bortematch mot Strømmen på søndag

Etter spillefri i to uker, er vi nå klare for innspurten i årets OBOS-liga. Det gjenstår fire kamper, og først er det returoppgjøret mot Strømmen som står på programmet.

Årets uavgjortspesialister i OBOS-ligaen er definitivt Strømmen. Så langt har de spilt 10 uavgjorte matcher, noe som har gjort et solid innhugg i poengbeholdningen for å si det slik. Selv om Strømmenlaget ligger langt nede på tabellen, er de så langt i fra noen enkel motstander. De slo ut både Bodø/Glimt og Lillestrøm i cup'n før de tilslutt røyk for Haugesund i fjerde runde etter ekstraomganger.

Strømmen har et godt og rutinert lag som har tatt hovedvekten av poengene sine hjemme på Strømmen Stadion. Det er ingen enkel oppgave som venter Christian Johnsen & Co på søndag. Da lagene møttes på Nammo Stadion i april, vant vi 1-0 men måtte skikkelig opp i ringa for å riste fra Strømlingene alle poengene. Oskar Løken ble matchvinner med kampens eneste scoring.

Les her: Sliteseier mot Strømmen

De tre neste motstanderne som gjenstår er Sogndal hjemme 27.oktober, Tromsdalen borte på Alfheim 2.november, og tilslutt Skeid hjemme 9.november.

Vi gleder oss til søndag, og håper mange supportere tar turen til Strømmen for å støtte gutta!

 

Annonse fra Obos-ligaen: