Sliteseier mot Strømmen

Oskar Løken scoret kampens eneste mål etter ca. halvtimen i kveld - ledelsen holdt helt inn den!

Annonse:

Det ble en nervepirrende kamp i det flotte vårværet på Nammo Stadion i kveld, og Strømmen hadde de største sjansene innledningsvis - før Anton Henningsson sendte avgårde en støken pasning til Oskar Løken på venstrekanten, som unggutten på elegant vis omsatte i mål. Første omgang ble svært jevn, men vi fikk en boost etter scoringen, og tok mer over initiativet siste kvarteret av omgangen.

Over i andre omgang fortsetter stillingskrigen, og begge lag har noen gode tilløp det første kvarteret av omgangen. Henningsson får mye juling på topp, og Strømmen skrur på mer fart og pumper framover. Ole Kristian Lauvli fikk etterhvert mye å gjøre, Stian Simenstad jobbet og sleit på venstresiden der det meste foregikk. Vi hadde også våre sjanser på overganger, og et par fine dødballer fra Mikkel Maigaard. 

En Strømmenspiller blir utvist med to gule kort etter 80 minutter - men det rutinerte Romerikslaget fortsatte trøkket, og jobbet for utligning. Både Raufossgutta på banen og vi på tribunen ble litt "shaky" siste kvarteret. Men gutta sto i det som et lag, og reddet alle tre poengene i det som helt klart må karakteriseres som en skikkelig slitekamp. Disse kampene er det både sterkt og litt heldig å gå seirende ut av. 

Disse tre pinnene smakte godt!

 


 

Kampfakta: Raufoss Fotball - Strømmen IF 1-0 (1-0)

Scoring: Oskar Løken 34'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Stian Simenstad, Solo Owusu, Parfait Bizoza, Snorre Strand Nilsen, Emile Dadjo, Mikkel Maigaard (Kristoffer Nessø 74.), Matias Belli (Edvard Race 89.), Ryan Doghman, Oskar Løken (Ikhsan Fandi 82.), Anton Henningsson

Gule kort: Emile Dadjo og Anton Henningsson

ca. 1400 på Stadion.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 22.04.2019
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset