Notodden til Nammo

Det blir spennende på Nammo når Raufoss i toppen møter Notodden i bunnen.

Da Raufoss gjestet Notodden for drøye to måneder siden, gikk de gulkledde seirende av banen helt i siste liten da Belli scoret kampens eneste mål i 96. minutt (!). Når de på søndag gjester Nammo, håper vi å slippe like lang ventetid før første mål sitter. 

Sist hjemmekamp mot Jerv ble et målkalas uten like, da Raufoss slo sørlendingene 4-2. I forrige runde kom laget tilbake på jorda da KFUM vant 2-1 i Oslo, som satte et skår i den ellers så gode bortestatistikken vår. 

Notodden har ikke vært like heldige med kampene de har hatt etter sommerferien, hvor de først gikk av banen med 2-1-resultat borte mot Nest-Sotra og deretter et bittert 0-4-tap hjemme mot Sandnes Ulf. Før sommerpausen var de imidlertid virkelig i dytten, da de sanket seks poeng på de to siste kampene - som utgjør over halvparten av poengene de har til sammen. Laget ligger nemlig nest nederst på tabellen med kun ti poeng. 

Før kampen i Notodden i mai, var sist lagene møttes i generalprøven til OBOS-ligaen og vinterens siste treningskamp. Da sto det 2-2 til slutt, etter en god oppvisning av de gule og svarte. Før det møttes lagene i kvalifisering til OBOS-ligaen 2018, altså på tampen av 2017, hvor Notodden som kjent til slutt tok det lengste stikket – men da måtte det straffespark til etter at hvert lag tok hver sin 2-1-seier.

Verken Raufoss eller Notodden har for vane å spille kamper hvor målsifrene er få, så dette kan bli en gøy kamp for publikum. Vær med på å heie på guttene - møt opp på Nammo når kampen sparkes i gang søndag klokken 18!

Annonse fra Obos-ligaen: