Lauvli

Notodden neste

Bortekamp mot Notodden er neste på programmet for A-laget.

Annonse:

Hjemmekampen på fotballens festaften ble dessverre alt annet enn en fest. Et surt 2-5-tap på hjemmebane mot Sandnes Ulf satte oss ikke akkurat i noe festhumør. Vi ligger likevel fortsatt veldig høyt på tabellen, og satser på at guttene finner tilbake til den gode formen de hadde før 16. mai. 

Heller ikke neste rundes motstandere hadde noen fest forrige serierunde. Notodden møtte Ull/Kisa borte, hvor stillingen ble 3-1 til Ull/Kisa. Notodden har imidlertid hatt en skikkelig tung start på sesongen. Kun fire poeng på de åtte første kampene gjør at de ligger på nest sisteplass. Tre av poengene kom da de seiret borte mot Tromsdalen, som er det eneste laget under dem på tabellen. 

Før sesongen så Notodden farlige ut, hvor de hadde flere storseire med seg fra sesongoppkjøringen. Laget, som kom på 12. plass i fjorårets OBOS-liga, ser ut til å ha mistet all selvtillit når det virkelig gjelder. En av deres toppscorere fra de to foregående sesongene, Erlend Hustad, signerte i løpet av vinteren kontrakt med Brann, gjeldende fra sommeren av. Men heller ikke han har vist så gode takter i de åtte første rundene. 

Raufoss møtte Notodden sist i generalprøven til OBOS-ligaen, altså vinterens siste treningskamp. Da sto det 2-2 til slutt, etter en god oppvisning av de gule og svarte. Før det møttes lagene i kvalifisering til OBOS-ligaen 2018, altså på tampen av 2017, hvor Notodden som kjent til slutt tok det lengste stikket – men da måtte det straffespark til etter at hvert lag tok hver sin 2-1-seier.

Første spark på ballen går kl. 18:00 søndag, og vi håper mange tar turen til bluesbyen i Telemark!

Annonse fra Obos-ligaen: