Ny toppkamp i 2. divisjon

Lørdag ettermiddag er Asker motstander for våre menn i 2. divisjon.

Det er topptungt på kampprogrammet for våre herrer i mai. Måneden åpnet med en tøff bortekamp mot det som da var serietoer Grorud. Det endte med en sterk borteseier for våre utvalgte. Deretter var det Alta som sto for tur, i hjemmekampen sist helg. Anton Henningsson ble matchvinner.

Nå er det Asker, som sammen med oss, Alta og Grorud utgjør topp fire i 2. divisjons avdeling 1 etter fem spilte serierunder. (PS! Dette er skrevet før 16. mai-kampen mellom Hønefoss og Fredrikstad. Sistnevnte kan med seier gå opp på andreplass).

Tøffe bortekamper er spennende. Og det blir spennende på Føyka lørdag klokka 16. Asker har vunnet begge to hjemmekampene så langt denne sesongen, og det har de gjort med målforskjellen 7-1. Odd 2 og Mjølner har måttet reise fra Asker uten poeng.

Nå sist tapte Asker 0-1 for Fram Larvik på bortebane.

For vår del er selvtilliten stor, men gutta og trenerteamet tar på ingen måte noe for gitt i en knallhard 2. divisjonsavdeling. Fem runder er spilt, og mange gjenstår. Det gjelder å holde koken oppe, selv om sesongstarten, med fem seire på fem kamper, er svært imponerende.

Vi møtte også Asker i 2017-sesongen. Da endte det 0-0 på hjemmebane, mens tre mål på de første 40 minuttene ga Asker 3-0-seier på Føyka. Drøyt 400 tilskuere var til stede den gangen. Nå ønsker vi revansje!

Vi gleder oss til å ta turen til Asker lørdag - for en kamp det trolig vil lukte krutt av. Vi håper at mange tar turen fra Raufoss for å følge våre menn. Vel møtt!

Kampstart på Føyka er 16.00 lørdag!

Se kampinformasjon hos Norges Fotballforbund her!

Annonse fra Obos-ligaen: