Møter Sogndal på Nammo Stadion

På lørdag tar vi imot Sogndal hjemme på Nammo Stadion. Gutta fra saftbygda ligger i øyeblikket på 2. plass på tabellen. De har vært meget solide så langt i år.

Sogndal kommer fra 1-1 mot serieleder Tromsø hjemme på Fosshaugane i forrige serierunde. I vårt første møte med sogningene i juli, tapte vi 1-0 men spilte totalt sett en god kamp.

Slik gikk det: Null poeng i Sogndal

I september vant Sogndal alle kampene sine, og de hadde faktisk ikke tapt en kamp siden den 5. serierunden mot KFUM i juli før de gikk på et tap igjen  i den 19. serierunden mot Ranheim helt i starten av oktober. De rotet litt innledningsvis i seriespillet, og tapte tre på rappen -  men etter det har de framstått solide. Kristoffer Hoven har notert seg for 15 scoringer i år, og forsvarsrekka vår med Marius Alm og Solo Owusu i spissen kommer ikke til å bli arbeidsledige i denne kampen heller. Det er solid trøkk i Sogndalangrepet også.

Etter en strålende septembermåned har Raufossgutta slitt litt i de to foregående kampene i oktober. Gnagsåret har vært at vi ikke har klart å omsette mye flott angrepsspill til scoringer.

Vi regner med at Christian Johnsen og trenerteamet har brukt treningsuka til blant annet å få ned høye skuldre og jobbe med roen foran boksen. Vi er rimelig sikre på at vi får en spennende og underholdende kamp denne runden også!

Nykommer Jakob Nyland Ørsahl har slått opp igjen en gammel skade, og har reist hjem et par uker for å få behandling hos det medisinske apparatet i Molde. Vi håper og tror dette skal ordne seg greit. Stian og Gard Simenstad er begge fremdeles på sidelinjen med sine lyskeproblemer. Oskar Løken er heller ikke helt iorden med sin kneskade. 

De øvrige skal være fit-for-fight, og klare for match på lørdag, med kampstart kl. 15.30. I skrivende stund er det billetter igjen. Vi kan nå ha 600 tilskuere på tribunen, med gode smittevernrutiner og adskilte tribunefelt.

 Billettsalget foregår kun på Ticketco.

Du kan kjøpe billetter på denne lenken: TicketCo

Kampen vises på Dplay/Eurosport og lydstream finner du som vanlig på Radio Toten og på direktesporten i OA.

Heia Raufoss!

 

Annonse fra Obos-ligaen: