Frustrerende

Ansiktsuttrykket til Mia Schjerve Giæver sier det meste. Dette var dagen vi var vaksinert mot å score.

Vi eide spillet. Hadde et enormt antall cornere, men de store sjansene uteble. Det samme gjorde målene.
Våre gjester fra Oslo - Vålerenga - klarte heller ikke å score, og dermed endte siste hjemmekamp før ferien 0-0.

I den første omgangen bombarderte vi feltet til Vålerenga med enten innlegg fra kant eller dødball. Gang på gang trillet ballen gjennom feltet. Kun centimeter fra mållinja. Ei lang tå hadde vært nok for å få til scoring, men det lille ekstra manglet i dag. Oda Karoline Skogan hadde førsteomgangens største mulighet, men den ble avverget av gjestenes målvakt.

Etter pause falt nivået. Vi hadde fortsatt mye ball, men vi besøkte ikke feltet til Vålerenga like ofte som før hvilen. Omgangens største mulighet hadde faktisk gjestene. Den ene gangen de kom på overgang ble det farlig, men Selma Panengstuen reddet mesterlig.

Trener Ståle Bokalrud oppsummerte kampen slik.
- Jeg er veldig godt fornøyd med de første 45 minuttene. Det var noe av det bedre vi har prestert. Jeg vil faktisk kalle det prima. Det som skjer etter pause er jeg misfornøyd med. Det ser ut til at vi blir slitne utover i omgangen. Det resulterer i at vi gjør dårlig valg. Vi mister tempo og vi mister rytme.

Ett poeng mot Vålerenga 2 gir Frigg og Sarpsborg 08 muligheten til å komme helt opp i ryggen vår på tabellen. Begge lagene spiller søndag mot henholdsvis Fart 2 og Kongsvinger.

PS: Allerede onsdag er det ny kamp. Motstander da er Høybråten/Stovner på bortebane.