Kongsvinger kommer til Raufoss!

Det er allerede sjette runde i OBOS-ligaen - nå er det klart for oppgjør mot Kongsvinger.

Før den sjette runden ligger vi på tredjeplass på tabellen! Med seier over Strømmen og Sognal de to siste serierundene har vi klatret fint oppover. Der vil vi bli i lang tid, og neste steg på veien er Kongsvinger. 

Hedmarkingene ligger like under oss på tabellen, med kun ett poeng mindre. De står med ett tap, to uavgjorte og to seire hittil i år. Tapet kom mot tabelleder Aalesund, mens de har seiret over Notodden og Ull/Kisa. Formen har vært svingende både i oppkjøringen og i sesongstarten.

En av spillerne våre gutter bør være oppmerksomme på er tidligere Raufoss-spiller Adem Güven. Han har over 100 kamper i gul og svart drakt, men de siste sesongene har han vært en av de rødkleddes toppscorere. 

Güven var også sentral da Kongsvinger karret seg videre i cupen da de møtte Nybergsund Trysil 1. mai. Ekstraomganger måtte til da det sto 1-1 etter fulltid, men Güven kom inn og satte to mål.

De rødkledde har vært motstandere en rekke ganger, sist i fjor i andre runde av cupen. Raufoss ledet da til pause på Gjemselund, men Kongsvinger ble for sterke etter en sen straffe og enda senere mål som satte spikeren i kista og 4-2 til Kongsvinger.

Før cupmøtet var det OBOS-ligaoppgjørene i 2016, som var vel så målrike. Men også da gikk Kongsvinger av med seier i begge kampene, henholdsvis 3-2 og 2-4.

Vi er i siget, og har litt å revansjere mot laget fra nabofylket. Møt opp og støtt oss fram til en ny seier!

Kampen spilles søndag 5. mai kl. 18:00. Vi håper å se deg på Nammo stadion!

Annonse fra Obos-ligaen: