Klare til å bygge

Etter at et ekstraordinært årsmøte torsdag kveld sa et enstemmig ja til låneopptak, er Raufoss Fotball nå klare for å bygge ny fotballhall.

Formannskapet i Vestre Toten har sagt ja til prosjektet tidligere denne uka. Kontrakten med utbygger er klar. Med forbehold om at kommunestyret i Vestre Toten følger innstillingen fra formannskapet og sier ja til lånegaranti og årlig tilskudd i sitt møte den 5. mars, så stikkes den første gravemaskinskuffa i jorda før påske.

Leder I Raufoss Fotball Asgeir Sveen orienterte det ekstraordinære årsmøtet om byggeplanene og prosessen fram til at hallen blir innflyttingsklar.

Gravearbeidet starter som nevnt allerede før påske. I uke 16 er det planlagt at entreprenør Syljuåsen AS starter rigging av sitt utstyr. I uke 26 må alle fundament være klare. Da kommer de ni enorme stålkonstruksjonene som skal bære tak og vegger. Syljuåsen har sagt at hallen vil være klar til bruk innen utgangen av oktober.

Vi i klubben belager oss på en god del dugnadsjobbing i vår for å få klargjort byggeområdet. 

-Dette blir spennende, sa styrelederen etter at årsmøtet hadde applaudert planene.

I tillegg til bygging av hall ligger det også bytte av dekket på Nammo Stadion i planene. Det er planlagt i perioden 12. juli til 3. august.

 

Annonse fra Obos-ligaen: