Keeperskolen fortsetter

Raufoss Fotball keeperskole vil også i 2019 ha treninger for keepere fra egen klubb og fra våre naboklubber. Tore Nestaker holder i opplegget, og har et godt team med seg, bestående av Ole Kristian Lauvli, Rino Lund Johnsen og Trond Børresen. Påmeldingsinfo nederst i saken.

Annonse:

Raufoss Fotball keeperskole er delt inn i to, en gruppe i alderen 9-14 år som har trening en gang pr.uke, og er åpen for alle, samt en egen gruppe for keepere i alderen 15-19 år som vil foregå ca hver tredje uke, her ønsker vi fortrinnsvis keepere som har ett klart mål og de riktige holdningene for å bli en så god som mulig keeper, derfor vil det være ett begrenset antall plasser her.

Begge deler er åpent for både jenter og gutter.

Treningene på den yngste gruppen vil være ca en time, mens på den eldste gruppen ca 1, 5 til 2 timer.

Våre trenere på keeperskolen er våre egne keepertrenere/samt keepere fra jr og a-lag.

Dette er ett opplegg uten kostnader for deltagerne, men alle deltagere må stille med egen ball, keeperhansker og treningstøy.

Det vil være en egen facebook gruppe som heter Raufoss Fotball Keeperskole der informasjon rundt treninger m.m legges ut, søk den opp og bli medlem av gruppen.

Vi vil gjerne og ha en tilbakemelding fra hver enkelt klubb om hvor mange keepere som ønsker å delta på våre keeperskoler, både gruppe 1 og gruppe 2. Vi oppfordrer og alle klubbene til å stille med en «medtrener» på keeperskolen, spesielt på den yngste gruppen, eventuelt at det går på omgang mellom klubbene.

Vi vil og oppfordre alle deltagere til å søke samkjøring sammen med andre fra egen klubb/naboklubber.

Send inn antall spillere(alder/årsklasse/kjønn) til:  [email protected]  innen 3. januar, ta gjerne kontakt også på telefon 406 29003 hvis det er noe dere lurer på.

Treningstider m.m vil vi komme tilbake til rett på nyåret.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 16.12.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset