Kamp til døra mot serielederen

Raufossjentene kom best igang på Nammo Stadion, og hadde flere gode avslutninger på mål innledningsvis. Vilde Bokalrud sendte oss i ledelsen 1-0 etter snaue halvtimen. KIL scoret imidlertid to ganger i andre omgang og gikk tilslutt av med seier'n i oppgjøret.

Jentene viste muskler fra start mot serielederen i dag, og var konstruktive og angrepsvillige med godt tempo. Vilde Bokalrud fikk etterhvert stå umarkert på 11 meter, og satte flott inn 1-0.

Det var sjanser i begge ender, men 1-0 holdt også inn til en fortjent ledelse til pause.

Utover i 2. omgang fortsetter kampen med mye midtbanespill, og få sjanser. I det 70. spilleminutt får Kongsvinger sin utligning til 1-1, etter at Raufossjentene ble litt for ubesluttsomme på defensiven. Det siste kvarteret bølget spillet fram og tilbake, og i det 87. spilleminutt får KIL sin scoring nr. 2, og styrer inn til seier på Nammo Stadion.

Raufossjentene gir dem kamp til døra, er periodevis også hakket bedre enn Kongsvinger, og viser nok en gang at de er et av topplagene i avdelingen. Det er bare å jobbe på videre!

Kampfakta: Raufoss Fotball - Kongsvinger 1-2 (1-0)

Scoringer: Vilde Bokalrud 29` KIL 70' 87'

Laget: Selma Panengstuen, Maren Kraby Simenstad, Thea H. Dahlen, Anita Lindmoen, Sigrid Hoem, Nora Dalby (Karine Ørud 75.), Maren Frenning Johansen, Vilde Bokalrud, Oda Skogan (Helene Nyhus 65.), Nora Bakke, Helene Lium Nyhus (Mia S. Giæver 46.)