Jentene i gang igjen!

Raufossjentene er i gang igjen med trening fra i går, mandag etter et par ukers ferie. Nå skal jentene og trenerteamet jobbe sammen for å fortsette den herlige framgangen de har hatt så langt i årets sesong.

Annonse:

2.divisjonsjentene kommer til å trene hver mandag, tirsdag, torsdag, fredag og lørdag frem til 6.august og seriestart der de møter Frigg på bortebane. I tillegg så spiller de en treningskamp mot Raufoss U16 nå kommende fredag.

- Fokuset på treningene blir å komme oss i god fysisk form. I tillegg så blir det å opprettholde kvaliteten på det gode vi har gjort både offensivt og defensivt. Torsdag kveld så skal vi alle til lagleder Hanne Marken Dalby, som er en viktig del av støtteapparatet vårt for å se på EM-kamp mellom Norge og Belgia, sier hovedtrener Umar Malik til RaufossFotball.no.

- Vi legger opp til at det blir tøffe og harde treninger frem mot kampen mot Frigg, samtidig som vi oppretteholder samholdet i laget med ett par sosiale kvelder, avslutter han.

Vi ser fram til en spennende høst for jentene våre, som hittil å år har tatt store steg - og har levert glitrende fotball. Før høstsesongen tar til ligger jentene på en meget sterk tredjeplass på tabellen.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 18.07.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Anne Thoresen /Foto: Marius Mykleset