Andreas (25) til Raufoss i mai!

Andreas Koschinski Kvisgaard fra Snertingdal er skuespiller, og til bachelor-forestillingen sin på Westerdals i vår skrev han et teaterstykke, en monolog - om det å være seg sjøl. Han har kalt stykket "Ingen er homo i 2. divisjon", og spiller "Kristian" som er leder i Supporterklubben 2830 - Gul og Svart.

Andreas var i forberedelsesfasen endel i kontakt med oss i Raufoss Fotball, og med supporterklubben. Stykket handler om "Kristian" som gjennom det han forteller setter søkelyset på homofili i fotballen, som er et tabubelagt tema. 

Les saken i Oppland Arbeiderblad her

Han var svært fornøyd med den backingen han fikk av gutta, og som takk tar han nå altså med seg forestillingen til Fyrverkeriet kulturhus.

Spilledatoer blir 31. mai og 1. juni. Den første forestillingen er eksklusiv og vises gratis for spillere fra 14 år, trenere og ledere i Vestre Toten, mens forestillingen 1. juni er åpen for alle interesserte. Forestillingen inkluderer også en "på-scenekanten-prat" etter forestilling, hvor alle som vil kan bli igjen og snakke med skuespiller og eventuelt regissør. 

Fyrverkeriet kulturhus og Fyrverkeriet kultur i Vestre Toten er medarrangører.

Billettinfo til forestillingen 1. juni:

Kr. 200,- inkl. billettavgift
Billettene kan reserveres på tlf: 61 15 34 19 eller kjøpes på biblioteket i deres åpningstider.

Billett på nett HER

Dette gleder vi oss til!

Annonse fra Obos-ligaen: