Herlig seier mot Skeid!

Thomas Amlien (bildet) og U19 møtte i kveld Skeid til den siste seriekampen i Interkrets før sommerferien. Kampen endte med 2-0 seier til unggutta på Nordre Åsen.

Kampen startet med at begge lag spilte gjerrig, og forsvarte seg godt. Ingen av lagene skapte noe særlig med sjanser den første halvtimen. Thomas Amlien benyttet imidlertid anledningen på et fint frispark fra 35 meter noen minutter før pause, og ga Raufossgutta en 1-0 ledelse. Kampen fortsatte i samme sporet i andre omgang, og Skeid fikk en spiller utvist med rødt kort etter 70 minutter. Gutta presset hardt på utover i omgangen, men fikk ikke helt sving på eget spill, men fikk tilslutt satt spiker'n i kista med sin andre scoring for kvelden, i det 89.minutt som Jørund Holstad Torp sto for  - med et nydelig velplassert skudd i lengste hjørnet for keeper.

Etter kampslutt ble dessverre en Raufoss-spiller skallet ned av en Skeidspiller. Spilleren fikk selvsagt rødt kort, og antagelig kan han også forvente seg en lengre straff.

Ellers en knallbra avslutning av vårsesongen for U19 gutta, som garantert ikke kommer til å ta seg lang sommerferie. Trener Manu Hervas melder at det ikke er sommerferie riktig enda...