Hedret på fotballgalla

I helgen har Indre Østland fotballkrets avholdt kretsting med fotballgalla. Vi mottok årets Fair Play pris, og var godt representert med tre bunnsolide kvinner, Siv Hege Aspelien, Hege Engen og Inger Lilleby Fløgum - sammen med Fredrik Greve Monsen (bildet).

NFF Indre Østland jubilerte med det 30. ordinære Kretsting 8. og 9. februar. Tinget ble avholdt på First Hotel Victoria i Hamar. Nytt av året var en stor fotballgalla med festmiddag og prisutdelinger, ledet av Leif Anders Wentzel og Trond Nagell-Dahl som også besørget de musikalske innslagene. 

Våre utsendinger melder om et veldig flott arrangement, og at dette var en fin vri for å gjøre kretstinget attraktivt for flere å være med på.

Vi fikk årets Fair Play- pris, som vi ble tildelt for arbeidet vårt med Fair Play og inkludering. Vår #allemed-general Fredrik Greve Monsen og Siv Hege Aspelien mottok godord og en sjekk på 10.000 kr. I tillegg fikk vi utdelt diplomer for kretsmesterskapet for U19 og herrer 4.divisjon.

Mange flere velfortjente priser ble delt ut, både til klubber og ildsjeler rundt om i det store innlandet, etterhvert blir de lagt ut på Indre Østland sine hjemmesider. 

Annonse fra Obos-ligaen: