En ny Simenstad på laget

Da herrelaget møttes til første trening var Gard Simenstad eneste nye fjes i troppen.

Annonse:

Skjønt han var ikke med på fellestreninga. Unggutten trente alternativ på Badeland. I stedet for trening med ball sto løping, sykling og ei styrkeøkt på programmet.
- Jeg har et «kutt» på innsiden av foten. Har begynt å løpe igjen nå og får god oppfølging. Håper å være tilbake på banen om ikke lenge, sier 19 åringen fra Gjøvik.

Gard Simenstad begynte sin fotballkarriere i Vind. Da han spilte seg inn på A-laget i moderklubben gikk ferden videre til Gjøvik Lyn. Nå er han i Raufoss og klar for større oppgaver. 
- Jeg følte at jeg hadde kommet så langt utviklingsmessig som jeg kunne i Gjøvik Lyn. Det var på tide å ta et nytt steg. Jeg vurderte flere klubber, men kombinasjonen av å bo nær familie og kunne få muligheten til å spille på et høyt nivå ble avgjørende. 

Storebror Stian har allerede spilt seg inn på venstrebackplassen. Han har nok påvirket brodern i valg av klubb.
- Stian har fortalt meg mye positivt om Raufoss så jeg visste det meste om klubben før jeg takket ja. Så er det jo godt å ha en i nærheten som kan passe på meg.

Når han finner veien fra Badeland og inn i Storhallen håper nykommeren å bekle en offensiv rolle i laget.
- Jeg er ganske fleksibel og kan bekle alle de offensive posisjonene, men har mest erfaring med indreløperrollen.
Steget fra 3. divisjon til OBOS er stort. Gard har ambisjoner om å spille seg in på OBOS-laget vårt.
- Det er ingen krise om jeg ender med å spille på 3. divisjonslaget. For meg er det treningshverdagen som er det viktigste. Der er det et hav mellom Gjøvik og Raufoss, sier Gard Simenstad.

Annonse fra Obos-ligaen: