Full pott mot Fart

Raufoss spilte ut Fart sitt andrelag. Eide ballen nesten 100 prosent av tiden, men scoret bare en gang. Heldigvis holdt det til tre poeng mot bunnlaget fra Hedmarken.

Kampens eneste scoring kom etter snaue ni minutter. En avslutning fra distanse signert Karine Ørud. Med god presisjon satte hun kula sikkert i mål.

Raufoss fortsatte å bygge opp det ene angrepet etter det andre. Fart hadde mer enn nok med å forsvare seg og skapte ikke noe offensivt før vi var godt inn i overtiden. Raufoss på sin side hadde flere gode skudd fra distanse og Nora Bakke var millimeter fra å øke til 2-0 midt i den andre omgangen.

Kampen mot Fart var Bakke sin siste i den gule og svarte Raufoss-trøya. Jenta fra Kolbu har meldt overgang til Fart og blir å se i rødt og hvitt heretter.

Raufoss - Fart 2 1-0 (1-0)
Scoringer: 1-0 Katrine Ørud (9)
Raufoss: Selma Panengstuen, Anita Lindmoen, Maren Kraby Simenstad, Thea Dahlen, Sigrid Straumsheim Hoem, Vilde Bokalrud, Petrine Strand, Karine Ørud, Mia Schjerve Giæver, Nora Bakke, Oda Karoline Skogan (Pernille Bakken fra 90. min.).