Fotballfest på søndag!

På søndag kl. 16.00 blir det "party" på Nammo Stadion, de to topplagene i Postnordligaens avdeling 1, Raufoss Fotball og Fredrikstad FK spiller opp til dans. Her bør du ganske enkelt bare være!

Annonse:

Vi forbereder oss på storinnrykk, og trenerteamet med Christian Johnsen i spissen har brukt treningsuka til å finslipe formen til gutta, både fysisk og mentalt. Vi ser for oss at denne kampen kan bli et sportslig høydepunkt i årets fotballsesong for de unge og sultne Raufossgutta. Troppen er tilnærmet skadefri inn mot oppgjøret, og ingen må sone for gule kort denne serierunden. Alt ligger til rette for en spennende fotballkamp mellom to gode lag, og sammen med publikum er vi som klubb innstilt på å skape ei flott ramme rundt kampen!

Stor mediainteresse

Kampen har også stor mediainteresse, og Fredrikstad Blad, Nettavisen og Dagbladet har meldt sin ankomst. Vår lokalavis, Oppland Arbeiderblad vil som alltid være på plass. Terje Solbakken og Radio Toten likeså.

Billettene går unna i Fredrikstad

Fredrikstadsupporterne har bedt om å få forhåndsselge 1000 billetter til matchen, og har ambisjoner om å sende mange busslaster med fotballentusiaster til flatbygdene på Toten på søndag. Hvor mange de blir vil antagelig ikke bli avklart før fredag kveld. Sannsynligvis vil FFK-supporterne fylle sitteplassene på hele nedre tribune, og mere til. På "bortesupporter- tribunen" er det 520 sitteplasser og ca 200 ståplasser.

Praktiske opplysninger - vær forberedt

Vi er også godt i gang med forhåndssalget, og vi anbefaler alle å kjøpe sine billetter på forhånd, enten på klubbkontoret i Raufoss Storhall, på Sport1 eller Telenorbutikken på Amfi Raufoss. Så er du også helt sikker på at du får komme inn, og slipper å stå i kø. Hjemmepublikum benytter hovedtribunen, her har vi 1030 sitteplasser og ca. 100 ståplasser tilgjengelige. Ønsker du sitteplass, anbefaler vi deg å være tidlig ute på stadion. Det er totalt 1550 sitteplasser i alt, og ca 300 ståplasser.

La bilen stå hjemme hvis du kan

Vi håper også alle som kan lar bilen stå hjemme denne dagen, og går eller sykler til kamp. Parkeringen ved nye Raufoss Barneskole er det beste parkeringsalternativet for dere som må benytte bilen. Parkering langs Badelandvegen er strengt forbudt, som vanlig - men med så mye folk som er ventet søndag, er det viktig at eventuelle utrykningskjøretøy kommer enkelt fram.

Velkommen til Nammo Stadion på søndag! Fotballfesten har avspark kl. 16.00. 

Annonse fra Obos-ligaen: