Finn fyller 80!

Vi gratulerer verdens beste Finn Engen med 80-årsdagen! I går kveld var han selvfølgelig på jobb på Nammo Stadion. Kjempefornøyd med at banen er klar for trening og kamper igjen.

Vår egen fotballhistoriker Arne Halvorsrud har regnet ut at Finn har deltatt på omlag 12000 treninger og 1800 kamper gjennom sin karriere som materialforvalter, kulturbærer og levende klubblegende.

Med sin ene arm og hjertet på rett sted, har han i over 60 år lojalt tjent Raufossfotballen, uten ei krone i lønn - og uten å si et vondt ord om en levende sjel.

Ingen har vasset mer i djupsnøen, eller brent seg så mye på brennesle som Finn på leting etter fotballer etter skuddtreninger.

— Arne Halvorsrud

Vår Finn Engen er sjelden på så mange slags vis, en mann av få ord men med stayerevne og stor arbeidskapasitet. Han er en fin fyr med lun humor og omsorg for alle. 

 - Finn er en ekte ildsjel som alltid har stått parat til å gjøre jobben for at andre skal ha det bra. Vi i Raufoss Fotball har utrolig mye å takke jubilanten for, sier daglig leder, Bent Dalby.

Alle som har lyst til å være med å feire Finn er hjertelig velkomne til kaffe og kake i hyggelig lag på "Innsia" (klubbhytta på Nammo Stadion) fra kl. 11.00 og litt utover dagen torsdag.

Gratulerer med dagen, verdens beste Finn!

 

Annonse fra Obos-ligaen: