Fin seier for U16 - fortsatt ubeseiret i høst

Raufoss G-16 er fortsatt ubeseiret i G-16 Elite etter å ha slått Kongsvinger 6-2 på Nammo stadion lørdag. Det var en flott ramme med speaker og innmarsj da 16-årslagene til Innlandets to beste fotballklubber møttes.

Raufoss styrte mye av spillet i første omgang, selv om gutta ikke kom opp mot sitt beste rent spillemessig. Vetle Jørgrntvedt fikset fortjent 1-0 ved pause.

I andre omgang utliknet Kongsvinger til 1-1 etter corner tidlig i omgangen, men det satte skikkelig fart i Raufoss-gutta. De skrudde opp tempoet, touchene ble færre og samhandlingen meget god. Etter to-tre gode sjanser, blant annet en avslutning i stanga scoret Isak Lier-Gunes på et flott langskudd. Før Elham Hosainy økte til 3-1 og Håvar Solbakken Befring til 4-1. Kongsvinger reduserte på et billig straffespark, men Håvar Solbakken Befring og Kasim Mohseni la på til 5-2 og 6-2.

Raufoss har dermed unngått å tape på de sju første kampene i elitepulja og leder med to poengs margin foran Ottestad, som har spilt en kamp mer enn Raufoss

Umar Maliks gutter trenger ett poeng på de siste to kampene for å vinne serien og få møte HamKams interkretslag i KM-finale 2.november.