Enkel match mot Øvrevoll Hosle 2

Med en komfortabel ledelse etter de første 45 var seieren i realiteten aldri truet. Selv med kun ti spillere i en drøy omgang.

Raufoss var solide gjennom hele den første omgangen. De spilte til tider ut sine gjester - som sjelden var farlige - og det var langt fra ufortjent at de gule og svarte ledet 3-0 til pause. En ledelse som kunne vært større.

Målene ble scoret av Maren Johansen, Oda Karoline Skogan og Mia Schjerve Giæver.

Det ble også litt dramatikk før lagene fikk en fortjent pust i bakken. Sofia Berntsen var litt for røff med Øvrevoll Hosle sin kaptein og fikk først det gule, men etter at kampens dommer Endre Fremstad hadde konferert med sin assistent ble Raufoss-angriperen sendt i dusjen

Med en spiller mer på banen gjorde gjestene et forsøk i innledningen på den andre omgangen å komme ajour. De presset hjemmelaget langt bakover på banen, men skapte ikke all verden av store sjanser før de reduserte etter drøye ti minutter. Det ble med den ene reduseringen for Raufoss fikk etterhvert justert spillet sitt og flyttet seg høyere opp på banen. Da jevnet spillet seg ut og hjemmelaget var vel så farlige som gjestene den siste halvtimen.

To kamper = to seire = seks poeng. En bedre start er det umulig å få. Neste kamp for jentene er i cupen. Tirsdag 1. mai venter førstelaget til Øvrevoll Hosle på Nammo Stadion.

FAKTA
Raufoss - Øvrevoll Hosle 2 3-1 (3-0)
Scoringer: 1-0 Maren Frenning Johansen (7), 2-0 Oda Karoline Skogan (24), 3-0 Mia Schjerve Giæver (40), 3-1 Anniken Eek (57).
Dommer: Endre Fremstad, Løten
Rødt kort: Sofia Berntsen, Raufoss
Raufoss: Solveig Engen, Anita Lindmoen, Maren Kraby Simenstad, Nora Dalby, Sigrid Hoem, Mia Schjerve Giæver (Malin Fuglerud Bjørge fra 90. min.), Maren Frenning Johansen, Pernille Strand (Josefine Bark Flaterud fra 90. min.), Vilde Bokalrud, Sofia Berntsen, Oda Karoline Skogan (Pernille Bakken fra 61. min.).