Endelig heme!

Vi inviterer til OBOS-ligaens 5. serierunde. Og endelig er vi hjemme igjen! Nammo Stadion har fått sin makeover. Undervarmen er reparert, vanningsanlegg er på plass, og den nye matta er antagelig en av de aller beste i Norge.

Vi gleder oss selvsagt til kamp, men vi skulle så gjerne hatt mange flere engasjerte fotballentusiaster på tribunene enn de tilmålte 200 til dette innlandsderbyet mot Kongsvinger. La oss håpe at det utover høsten slippes opp mer slik at vi kan få skikkelig liv og røre på kampene våre, det lar seg fint gjøre å ha minst det firedobbelte av 200 før det begynner å bli vanskelig å overholde enmetersregelen på Nammo Stadion.

Vi er veldig takknemlige for at så mange har støttet #metermatchen så langt. Kampanjen fortsetter, og alle givere er med i trekningen av to billetter til hver hjemmekamp, og hovedpremiene som skal trekkes litt lengre utpå høsten.

Se mer her om hvordan du kan støtte oss i #metermatchen.

På mandagskvelden tar vi i mot Kongsvinger, som ikke har fått den starten på årets OBOS-liga som de håpet på. Bare tre poeng har "gutta fra skogene" fått med seg på de fire første rundene. Poengene tok de på overtid mot Hamkam på Briskeby i serieåpningen.

Det er ikke nok å møte opp for å hente poeng i OBOS-ligaen, det vet også Kongsvinger. Alle kan slå alle, og mange uforutsigbare ting skjer ofte i kampene. Den kalles ikke "kokkosligaen" for ingenting, og du trenger heller ikke å være spåkvinne for å si at bataljen mellom Raufoss og Kongsvinger kommer til å bli tett og spennende. 

Troppen til Christian Johnsen foran kampen mot Kongsvinger vet vi antagelig ikke mer om før etter den lette morgentreningen som er planlagt  på Nammo Stadion mandag. Vi vet at Emile Dadjo og Ikhsan Fandi har trent for fullt igjen denne uka, og det lover bra for det tette kampprogrammet vi har foran oss. Selv om det også er et par av de andre spillerne som er usikre nå pga. skader. Allerede på førstkommende fredag skal vi til Sogndal for den 6. serierunden, før vi igjen har hjemmekamp mandagen etter, den 3. august mot Strømmen.

Kristoffer Nessø ble vår store helt med tre fantastiske mål i den vanvittige opphentingen mot Øygarden forrige mandag, kampen endte tilslutt  4-4.

Se videointervju med Kris her:


Vi gleder oss til å ta imot folk på Nammo Stadion i morgen, for de som skal se kamp hjemmefra er det Eurosport/Dplay som gjelder. OA og Radio Toten overfører lydstream på direktesporten i OA og på FM-nettet lokalt.

Heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen: