Nammo Stadion blir klar igjen - vi inviterer til #metermatchen

Det har pågått et stort arbeid på Nammo Stadion, det har tatt to måneder og ble mye mer omfattende enn antatt. Men nå er vi straks i gang igjen med treninger og kamper i storstua vår! Anleggssjef Jørn Ola Formo (bildet) og mange frivillige krefter i klubben har også lagt ned mange dagsverk på anlegget i sommer.

Vi spilte vår første hjemmekamp i OBOS-ligaen på Jessheim, og har fått tre bortekamper i seriestarten mens vi har ventet på at Nammo Stadion skal bli spillbar. Den første skikkelige hjemmekampen går av stabelen mandag 27. juli mot Kongsvinger. De strenge adgangsrestriksjonene gjelder fortsatt, så det vil bare være tillatt med 200 tilskuere. Hvor mange av disse billettene som vil frigis for åpent salg vil variere.

Det betyr at de fleste av oss fremdeles må se kamp fra stua hjemme, og klubben taper inntekter både på billetter og kiosksalg. Vi håper folk har lyst til å være med å bidra til å demme noe opp for dette, og lanserer #metermatchen. Samtidig som vi minner folk på å holde en meters avstand, oppfordrer vi til å kjøpe en meter eller mer på stadion i forbindelse med kamp. Målet er at vi skal selge ut rundt banen, slik at vi på den måten slår en virtuell ring rundt arenaen.

Kampanjen skal tikke og gå utover høsten, og vi trekker ut givere som vinner fine premier. I forkant av hjemmekamp trekker vi ut en giver som får to billetter til neste hjemmekamp, og etterhvert skal vi dele ut premier fra våre sponsorer. Lista er ikke endelig, men her blir det blant annet  pizza fra Pizzabakeren, overraskelsespakke fra Toten Kjøtt, kaffepakker fra Pelican Rouge, signert OBOS-drakt, 2 sesongkort for 2021-sesongen mv.

Du kan bidra med det antall meter du har lyst til, en meter koster kr. 50.

Bruk VIPPS nr. 98488 eller bankkontonummer 2050.06.06399

 

Se video med presentasjon fra Jørn Ola og Fredrik:


 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: