Dette er årets kapteinstrio

Kristian Lønstad Onsrud får kapteinsbindet foran herrenes sesong i 2. divisjon.

Annonse:

Tirsdag etter påske sparker gutta i gang 2. divisjonssesongen borte mot Vålerenga 2. Da er Kristian Lønstad Onsrud, Gjøvik-gutten med godt over 150 kamper for Raufoss Fotball, lagets kaptein.

- Jeg synes det er stort å få æren av å bære kapteinsbindet, og jeg er glad og stolt over at jeg har fått en slik mulighet. Det medfører nok et ekstra ansvar, men jeg synes personlig det er både inspirerende og motiverende, sier Kristian Lønstad Onsrud til RaufossFotball.no.

Kapteinsvalget er endelig tatt etter en sesongoppkjøring hvor flere spillere har fått prøve seg med bindet rundt armen. Lønstad Onsrud fikk imidlertid ikke lede gutta i 4-0-seieren over Lillehammer søndag, da han så kampen fra tribunen med skade. 

Nome blir visekaptein

I kapteinsteamet denne sesongen får Lønstad Onsrud med seg nordlendingen Håvard Nome, som har passert 40 A-lagskamper totalt, og den svenske nykommeren Armin Aganovic, som tidlig markerte seg som en ledertype i forsvaret.

Nome blir visekaptein, mens Aganovic blir andre visekaptein.

- Med tanke på at det er så mange gode leder- og kapteinsalternativer i spillergruppa, ser jeg på dette som en stor tillitserklæring. Jeg gleder meg til å ta fatt på den oppgaven, og ser veldig fram mot seriestart, sier Lønstad Onsrud.

Redalen onsdag

Damelaget vårt hadde sin generalprøve i palmehelga, og tapte mot U16-gutta. Onsdag har herrene sin siste treningskamp for vinteren.

Da kommer Redalen til stadion. Det er også laget fra nordlig ende av Gjøvik kommune som blir guttas motstander i cupen i slutten av april.

Les mer om onsdagens kamp mot Redalen, som går på NAMMO Stadion 14.00, her.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 10.04.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Erik Børresen