Redalen blir generalprøve for gutta

Raufoss møter Redalen på NAMMO Stadion førstkommende onsdag.

Annonse:

Etter onsdagens kickoff i Fyrverkeriet Kulturhus kunne hovedtrener for herrelaget Christian Johnsen bekrefte at det har kommet en ny treningskamp på kalenderen før seriestart.

Gutta skal tirsdag etter påsken starte serien med bortekamp mot Vålerenga 2 inne i Valhall. Lillehammer-kampen førstkommende søndag klokka 14 var planlagt som generalprøve, men nå er det klart at Redalen, som spiller i 3. divisjon kommende sesong, blir siste treningskamp for året.

Dette blir en kamp for 2. divisjonstroppen i første omgang, ikke 3. divisjonstroppen slik som tidligere i vinter. Redalen besøkte oss i hallen 20. januar og stakk da av med 3-2-seier.

I tiden etter det har både våre herrer og Redalen spilt en rekke kamper. Gutta fra Gjøviks nordlige kant har blant annet klart å kvalifisere seg til 1. runde i cupen. Det gjorde de med 1-0-seier over Modum i 2. kvalifiseringsrunde tidligere denne uka.

Vi gleder oss til kamp mot Redalen, som har en rekke tidligere Raufoss-spillere i stallen. Vi gleder oss over at det er nettopp disse gutta som er motstander i generalprøven før seriestart.

PS! Ikke glem at gutta først møter Lillehammer FK hjemme på NAMMO Stadion. Det skjer søndag klokka 14.00!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 06.04.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Erik Børresen