Det løsnet i Spania…

- Avgjort den største utstyravtalen Raufoss Fotball har undertegnet, sier sponsorsjef Tom Løkken om Joma-signeringen for de kommende fem år.

Annonse:

Siden tidlig på 70-tallet har Løkken vært involvert i klubbens avtaler (med unntak av ti år på 80-tallet). Han kan klubbhistorien.

- Det har hardnet til på sponsormarkedet de siste årene. Utstyrsleverandørene krever mer og gir mindre enn tidligere. Derfor  var det viktig for oss i Raufoss Fotball å velge riktig.  Joma er en ”runner up” internasjonalt, men har ikke satset i Norge før det siste året, sier Raufoss Fotballs sponsorsjef Tom Løkken.

- Forskjellen på Swansea som ble signert i fjor sommer og Raufoss Fotball er stor. Det har vært den største utfordringen å få fram.

— Sponsorsjef, Tom Løkken

- Vi ønsket oss en leverandør som  var villig til å satse på oss. Etter nedrykket gikk markedsverdien ned. Derfor måtte vi tenke nytt. I sju måneder har vi forhandlet før alt var på plass. Joma-direktøren Gema Blanco Gomez og Skandinavia-sjefen Carsten Nielsen kom begge  til Raufoss for å se nærmere på klubben og fasilitetene. Vi fant tonen raskt, forteller Løkken. 

Det var imidlertid først da  Jomas sjef i Norge, sammen med Raufoss Fotballs sponsorsjef tok turen Toledo utenfor Madrid  det løsnet. Realt. Etter et par dager var kjemien så god at ”letter of intention” ble undertegnet mellom  Joma-ledelsen og klubben.

- Forskjellen på Swansea som ble signert i fjor sommer og Raufoss Fotball  er  stor. Det har vært den største utfordringen å få fram, sier en meget fornøyd sponsorsjef.

Men det løsnet under oppholdet i Spania.

Annonse fra Obos-ligaen: