Cup-exit på Gjemselund

Vi fikk en "flying start" på Gjemselund i kveld. Etter bare to minutter scoret Adem Guven. 1-0 for hjemmelaget. Minuttet etterpå utlignet vi. Vi var i ledelsen til pause, men vi glapp i andre omgang, og tapte tilslutt 4-2.

Utligningsmålet var en nydelig affære, Dadjo, Henningsson og Snorre Strand Nilsen klikket seg fram i stor fart, og Snorre fikk gleden av å dunke inn 1-1. Gutta fikk ny energi, og trøkka på i de neste minuttene. Dadjo fant Anton Henningsson med en perfekt heading ut på 45 etter 10 minutter. Svensken tok godt vare på ballen, og plasserte den knallhardt nede i høyre hjørne, utagbar for KILs keeper.

KIL tok etterhvert mer over kommandoen og spill, men uten scoringer etter massivt press. Ole Kristian Lauvli vartet opp med flere feberredninger, og forsvaret kjempet frenetisk for å avverge rundt halvtimen. Raufossgutta hadde også flere gode muligheter, men det ble altså med 1-2 til pause.

Andre omgang startet noe mer forsiktig, men etter drøye ti minutter satte Ibrahim for KIL inn utligningsmålet til 2-2. Spillet jevnet seg ut, med sjanser relativt likt fordelt til lagene.

Kongsvinger fikk straffespark etter 77. min, scoret på det, og med det målet ble kampen snudd til Hedmarkingenes fordel igjen, til 3-2. Snorre Strand Nilsen var nær ved utligning etter 90 minutter på en stupheading. Gutta jaget med alle mann på overtid, og KIL utnyttet ubalansen, og satte i stedet 4-2 godt ut i overtiden.

Gutta jobba godt, men det holdt ikke helt inn i kveld, dessverre. Vi takker alle tilreisende supportere for støtten - og ønsker Kongsvinger lykke til videre i cup'n!

Vi har imidlertid viktige seriekamper i komminga:

Allerede til helga er det toppoppgjør mot Grorud i Oslo. Grorud tapte forøvrig knepent 0-1 for Vålerenga i sin 2. runde kamp i kveld. Det ligger utvilsomt an til en spennende kamp - vi ses der!

Kampfakta: KIL - Raufoss Fotball 4-2 (1-2)

Scoringer: (Adem Guven 2. min) Snorre Strand Nilsen 3. min, Anton Henningsson 10. min (Ibrahim 56.) (Castro 78. og 90.)

Laget: Ole Kristian Lauvli, Marius Alm, Kevin Jablinski, Håvard Nome (Solomon Owusu 46.), Edvard Race (Stian Simenstad 55.), Martin Heiberg, Mikkel Maigaard, Mathias Belli (Ingo Kristjansson 82.), Snorre Strand Nilsen, Emile Dadjo, Anton Henningsson

Gule kort: Race, Jablinski, Strand Nilsen

Publisert: 01.05.2018